August 05, 2020
Kim Kardashian, dispusă să își „salveze” relația cu Kanye West „măcar pentru copii”
Kim Kardashian încă mai consideră divorțul „o ultimă variantă,” spun surse apropiate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce Kim Kardashian era aproape gata să își încheie mariajul cu Kanye după întâlnirea din Wyoming, o sursă apropiată a declarat pentru People că starul de reality show e dispusă să încerce să își repare relația.

Se pare că cei doi au redevenit apropiați după ce Kim s-a întors la Los Angeles. „După ce a venit din Cody, ea și Kanye West au început să vorbească mai mult. Crede că l-a atins cumva discuția de atunci”, spune sursa. „Înainte de asta, Kim era pregătită să termine cu tot. Dar Kanye pare să îi fi ascultat îngrijorările. I-a făcut câteva promisiuni. Kim încă mai vede divorțul ca pe o ultimă variantă. Încă n-au ajuns acolo”.

„Kanye i-a propus să meargă într-o excursie cu familia, iar Kim a fost de acord. Ea ar face orice să își salveze relația”, mai adaugă sursa. „E totuși destul de complicat. Kim ar vrea ca el să primească ajutorul de care are nevoie, dar el încă nu își dorește asta. Pur și simplu încearcă să le ia pe rând. Nu e sigură că mariajul poate fi salvat, dar e dispusă să încerce măcar pentru copii”.

Aceeași sursă a mai explicat și cum întreaga familie Kardashian-Jenner își dorește ca rapper-ul să accepte ajutorul, indiferent care ar fi deznodământul relației, fiind îngrijorați pentru sănătatea lui mintală.

Săptămâna trecută, o altă sursă din anturajul cuplului mărturisea că vedeta era pregătită să îi spună adio soțului ei. „Kim e distrusă”, spunea aceasta. „Ultimul lucru pe care și-l dorește e să rămână divorțată și cu 4 copii. Știe și ea că va fi bine din punct de vedere financiar, dar o îngrijorează copiii și relația în sine. Tinde spre divorț, dar cine știe dacă va semna până la urmă actele”.

Kim a încercat din răsputeri să îi țină pe cei 4 copii, North, Saint, Chicago și Psalm, cu vârste între 1 și 7 ani, cât mai departe de aceste drame, însă ieșirile publice ale soțului ei din ultimul timp îngreunează și mai mult situația.

Totul a devenit public atunci când Kanye West a încărcat o serie de postări jignitoare la adresa lui Kim, Kris Jenner și în general a familiei Kardashian-Jenner pe contul său de Twitter. La scurt timp după, Kim a revenit cu un story pe contul său de Instagram în care explica problemele de bipolaritate ale soțului său, cerându-le fanilor să trateze cu „compasiune” situația lor „complicată și dureroasă”.

West a apelat tot la Twitter pentru a-și cere scuze, însă atmosfera rămăsese la fel de tensionată între ei. „Îl iubește pe Kanye și îl consideră iubirea vieții ei”, spunea o altă sursă despre Kim la acel moment. „Dar nu știe ce să facă”. Kim Kardashian „știe că nu e sănătos pentru ea să stea cu el acum”, a continuat sursa. Însă „îi vrea doar binele lui Kanye, și mereu îi va dori doar binele”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74801921844482