Noiembrie 12, 2021
Kim Kardashian are un nou iubit? Nu te-ai fi așteptat să-i vezi împreună!
Potrivit unor surse credibile de la Hollywood, fosta soție a lui Kanye West se simte foarte bine în compania unui comediant american!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cel care se pare ca o cucerește tot mai mult pe Kim Kardashian, e Pete Davidson. Comediantul american e vedeta show-ului televizat Saturday Night Live.

Relație dintre cei doi devine din ce în ce mai serioasă, susțin apropiații cuplului. „O face să se simtă bine și e nerăbdătoare să vadă cum vor evolua lucrurile”, a declarat o sursă pentru US Weekly. Aceasta a mai adăugat și că Pete „o face să râdă”, și că după fiecare întâlnire pe care o are cu el este extrem de entuziasmată.

Săptămâna trecută, Kim Kardashian și Pete Davidson au fost surprinși în timp ce luau cina într-un restaurant din New York. Potrivit TMZ, aceasta este a doua întâlnire a celor două vedete, acestea luând cina și cu o seară înainte. De Halloween, Kim și Pete Davidson au fost fotografiați ținându-se de mână într-un parc de distracții.

Reamintim, Kim Kardashian a divorțat recent de raperul american Kanye West, iar Pete Davidson a fost anterior boyfriend-ul celebrei interprete Ariana Grande.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67437934875488