Martie 31, 2023
Khloé Kardashian are 12 operații estetice. Ce a răspuns când a fost întrebată dacă îi este dor de „adevărata ei față”
În ultimii ani, s-a tot spus că sora lui Kim Kardashian, Khloé, a „bifat” mai multe operații estetice, lucru care i-ar fi schimbat complet înfățișarea și ar fi ajuns de recunoscut. Vedeta ar fi trecut de 12 ori prin cabinetul medicului estetician, pentru mai multe intervenții la nivelul feței.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu mai este un secret faptul că vedetele de peste Ocean au dat startul unui trend în materie de operații estetice, haine ori produse cosmetice.

La fel se poate spune și despre Khloé Kardashian, cea care s-a luptat, ani la rând, cu kilogramele în plus. Nu doar la acest capitol a fost nemulțumită, ci și în ceea ce privește fața, scrie spynews.ro

Gurile rele spun că vedeta ar fi trecut de cel puțin 12 ori prin cabinetul medicului estetician doar pentru intervenții la nivelul feței. De curând, fanii au întrebat-o dacă îi este dor de „vechea înfățișare”.

Khloe Kardashian reveals why she 'doesn't miss her old face' amid criticism  - NZ Herald

Răspunsul neașteptat al lui Khloé Kardashian

Pe Instagram, vedeta postează mereu videoclipuri fie din sala de sport, fie alături de fiica sa, True, în vârstă de patru ani.

De această dată, sora lui Kim Kardashian a răspuns la o curiozitate pe care, cu siguranță, o aveau mulți și anume dacă și-ar dori să arate la fel ca în perioada dinainte să fie celebră. Răspunsul vedetei nu a întârziat să apară, moment în care a spus „Nu”.

Khloé Kardashian Replies to Question if She 'Misses' Her 'Old Face'

Vedeta ar fi trecut de 12 ori prin cabinetul medicului estetician

Diferența dintre imaginile dinainte să fie cunoscută și cele din prezent este destul de mare, iar vedeta a reușit să arate cum și-a dorit cu ajutorul medicului estetician, căci, se spune că a avut nevoie de 12 intervenții doar la nivelul feței, pe lângă operația de mărire a posteriorului.

La acel moment, sora lui Kim Kardashian a ținut să lămurească situația, spunând că a trecut doar o dată prin cabinetul medicului estetician și anume pentru o operație de rinoplastie, iar mai apoi pentru intervenții non-invazive la nivelul feței, precum injectarea cu acid hialuronic.

Khloe Kardashian admits she was unpopular in school and struggled to live  in Kim and Kourtney's shadow - Irish Mirror Online

La 38 de ani, Khloé Kardashian a reușit să scape de kilogramele în plus, asta după ce mai mulți ani la rând a dus un stil de viață nesănătos.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1814267635345