Aprilie 23, 2019
Katy Perry într-o ținută excentrică! Interpreta s-a transformat în vrăjitoare
Artista de peste Ocean, Katy Perry a purtat o ținută excepțională la un eveniment monden. Artista în vârstă de 34 de ani, a ales să poarte un costum de vrăjitoare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Katy Perry a fost de nerecunoscut la cel mai nou eveniment la care a participat. Aceasta a purtat un costum de vrăjitoare, foarte îndrăzneț. Artista a ales să se întruchipeze într-un personaj malefic, colorându-și chiar și fața într-o culoare neobișnuită, și anume, în mov. 

Fanii acesteia nu au fost mirați de look-ul neordinar al interpretei, dat fiind faptul că Perry mereu optează pentru ținute excentrice și neobișnuite.

De data aceasta, Katy Perry s-a deghizat în personajul Ursulei, din desenul animat “Mica Sirenă”, pentru filmările ultimei etape al concursului "American Idol". Rochia pe care a purtat-o nebunatica cântăreață a fost de culoarea neagră, era plină de tentacule din material sintetic, iar coafura arăta ca o explozie.

 

 

Tematica acestei seri au fost personajele din desenele animate marca Disney. Katy Perry cu mare drag a acceptat provocare, nu însă și ceilalți invitați ai serii. Ea a fost unica care a respectat dress code-ul serii.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0156021118164