Martie 05, 2020
Katy Perry este însărcinată! Vedeta a confirmat zvonurile

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Noutăți neașteptate pentru fanii interpretei Katy Perry, care a anunțat oficial că este în așteptarea primului său copil.

Vedeta în vârstă de 35 de ani a rupt în sfârșit tăcerea. Artista a lansat acum patru ore un videoclip în care apare cu o burtică proeminentă de graviduță.

Toată lumea era mai mult decât convinsă că nu este decât un rol în care artista trebuia să apară în rolul unei viitoare mămici.

 

 

Însă, la doar o oră de la lansarea videoclipului la piesa Never Worn White, aceasta a făcut LIVE pe contul său oficial de Instagram, în care și-a anunțat fanii că într-adevăr este însărcinată, și-a arătat burtica și a răspuns la toate întrebările internăuților. 

Katy Perry a zis că a fost extrem de dificil să țină acest secret departe de ochii lumii. De fiecare dată se temea ca paparazzi să nu o observe cu burtică. A fost o adevărată provocare.

 

 

De asemenea, Perry a spus că de când este însărcinată s-au schimbat unele obiceiuri alimentare. Ea a recunoscut că, adoră mâncarea picantă, iar în gentuța ei găsești mereu sosul tabaco.

În schimb, interpreta nu mai poate mânca carnea de vită, căci de la aceasta are intoxicație. 

 

 

Katy a anunțat că va deveni mămică la vară. De asemenea, tot la vară celebrul cuplu vor juca nunta.

Amintim că, interpreta Katy Perry și Orlando Bloom formează un cuplu de mai bine de patru ani. Anul trecut, de Valentine's Day, cântăreața și actorul s-au logodit. Acesta i-a oferit în dar un inel imens.

Orlando Bloom mai are un copil în vârstă de 9 anișori, împreună cu fosta lui soție, Miranda Kerr. Pentru Katy însă, aceasta este prima sarcină. 

 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.6412320137024