Mai 21, 2018
Kate Middleton vs Meghan Markle - a cui rochie de mireasă a fost mai fastuoasă?
Sâmbătă, 19 mai, a avut loc cel mai așteptat eveniment al anului, nunta regală dintre Prințul Harry și fosta actriță, Meghan Markle.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Marele eveniment al anului, nunta regală dintre prințul Harry și Meghan Markle a avut loc în acest weekend. Forfetele și discuțiile, însă nu s-au terminat.

Meghan a avut o rochie spectaculoasă, de la brandul Givenchy, de culoara albă, neașteptat de simplă, în schimb, voalul a avut cinci metri, și a fost prins cu tiara cu diamante, care-i aparține reginei Mary. Voalul a avut la capete flori, împobobit cu elemente din flora fiecărei ţări care aparţin de Regatul Unit. Machiajul a fost realizat de makeup artistul Daniel Martin. 

 

 

În anul 2011 a avut loc nunta dintre Prințul Willian și Kate Middleton. În comparație cu Meghan, Kate a purtat o rochie de la brandul Alexander McQueen. Middleton şi-a dorit ca rochia ei să reprezinte o îmbinare a elementelor tradiţionale şi a celor moderne. Voalul a fost realizat din straturi de mătase, cusute cu flori din dantelă pe la capete, și avea 2,7 metri, aproape de două ori mai scurt decât voalul pentru care a optat Meghan Markle. Kate a purtat tiara Reginei Elizaveta, pe care a primit-o în dar de la mama sa, la aniversarea a celor 18 ani ai săi. Cerceii erau în formă de frunză de stejar. Pantofii, de asemenea, erau de la brandul Alexander McQueen, confecționați din satin și dantelă. 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 6.2208054065704