Septembrie 29, 2021
Kate Middleton, apariție wow la premiera mondială James Bond. Cât a costat rochia ducesei
Puțin spus spectaculoasă! Kate Middleton a strălucit în cel mai sublim mod la premiera mondială a celei de-a cincea serii James Bond „No Time to Die” și totodată ultima cu Daniel Craig, în rolul agentului 007. Ducesa de Cambridge a fost în centrul atenției, datorită ținutei ei impecabile.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe lângă firea ei rafinată și delicată, ea a fost în centrul atenției datorită rochiei iconice tip sirenă, de culoare aurie, încrustată cu paiete și cu capă. Pe cât de fabuloasă, pe atât de scumpă a fost piesa vestimentară, însă familia regală nu se zgârcește când e vorba de asemenea evenimente de anvergură. Rochia cu paiete costă 5.360 de euro, sumă pe care mulți nu și-o permit! Ținuta superbă este semnată de celebrul designer Jenny Packham. Iar asta nu e tot! Kate Middleton a purtat și o pereche de pantofi nude aparent simpli, dar foarte delicați și nu foarte scumpi. Sunt de la Aquazurra și valorează în jur de 600 de euro. Pentru a străluci din cap până în picioare, Kate a avut grijă și de accesorizare. A purtat o pereche de cercei circulari din aur de la Onitaa. 

Nici soțul ei, Prințul William, nu s-a lăsat mai prejos. El a arătat impecabil la premiera filmului, într-un costum negru cu papion.

Premiera filmului „No Time to Die' de ieri, 28 septembrie, a fost transmisă direct de la Londra, în exclusivitate, pe Facebook, notează Variety. La fericitul eveniment au participat mari personalități, precum Prinţul William şi Kate Middleton, ducii de Cambridge, dar și prinţul Charles şi ducesa de Cornwall, Camilla Parker-Bowles. De asemenea, printre invitați au fost și membri ai armatei britanice, cât și lucrători sanitari. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84291672706604