Noiembrie 30, 2022
Kate Hudson, despre cum își crește cei trei copii cu trei bărbați diferiți: Nu e ceva tradițional
Kate Hudson a oferit o perspectivă sinceră asupra felului în care își crește copiii împreună cu foștii ei parteneri, dar și asupra actualei relații cu logodnicul Danny Fujikawa cu care „speră să se căsătorească”, într-un interviu acordat Sunday Times. „S-ar putea să nu pară tradițional, dar ne pricepem grozav la asta”, a mărturisit fiica lui Goldie Hawn.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kate are trei copii cu trei parteneri și spune că familia ei amestecată este „extrem de puternică”.

Kate a devenit pentru prima dată mamă, la 23 de ani, în timpul mariajului cu artistul de la Black Crowes, Chris Robinson. Fiul lui Ryder este acum la facultate și se întâlnește cu Iris Apatow. Kate și Chris s-au despărțit în 2006 și au finalizat divorțul în 2007, dar au păstrat o relație amiabilă de-a lungul anilor.

Kate Hudson baby number four! Everything she's said | HELLO!

Huson mai are un băiat, Bingham, în vârstă de 11 ani, din relația cu fostul ei logodnic Matt Bellamy, solistul de la Muse.

„Chris și cu mine trebuie doar să ne verificăm din când în când. Cât despre Matt, el e minunat. Nu aș fi putut să cer un părinte cu care să colaborez mai bun. Poți să te distrezi minunat cu un fost partener când ești într-adevăr concentrat doar pe dragostea copilului tău.”

Mai mult, Kate este atât de apropiată de soția lui Matt, Elle (32 de ani), încât cu toții pleacă împreună în vacanță.

„S-ar putea să nu arate tradițional din exterior, dar pe dinăuntru, simt că suntem cei mai buni. Legătura pe care am creat-o cu toții, trei copii cu trei tați diferiți, este una serios de puternică și este a noastră.”

Kate Hudson watches son Ryder, 18, get tattoo of siblings' initials

Kate a mărturisit că speră să se căsătorească cu Danny, cu care s-a logodit în 2021. Au împreună o fetiță, Rani. „Sper să ne căsătorim. Nu ne grăbim. Ultimul lucru de care am nevoie acum este să plănuiesc o nuntă pe lângă toate celelalte, dar sunt încântată de asta.”

Ea a adăugat că l-a văzut uitându-se la imagini vechi cu el cu Rani pe telefon și i-a topit inima.

*EXCLUSIVE* Kate Hudson and Danny Fujikawa bring 3-year-old Rani Rose out for a walk 

Kate a concluzionat că scopul ei în viață este să iubească și să fie iubită și că lucrează din greu la relații pentru că îi plac.

Mom-of-3 Kate Hudson Wants More Kids Because She Thrives on the Chaos | “I  Just Love Every Bit of It"

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89949750900269