Septembrie 10, 2020
Karl Lagerfeld, 87 de ani de la naștere. Cum și-a definit personalitatea
Celebrul designer ar fi împlinit astăzi 87 de ani. Nu mai este printre noi de doi ani. O boală cruntă i-a curmat viața în 2018. Personaliatea lui influentă Karl Lagerfeld și numele atât de sonor nu se uită niciodată, darămite amprenta pe care a lăsat-o în industria fashionului. Uite cum se descria creatorul de modă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Despre Karl
„Sunt un diamant negru neprelucrat. Diamantele negre sunt rare, greu de șlefuitși, drept urmare, necomerciale.”

2. Despre creație
„Când îi auzi pe designeri că se plâng în legatură cu provocările cu care se confruntă în profesia lor, trebuie să le răspunzi simplu: nu te lăsa dus de val, sunt doar rochii.”

3. Despre nostalgie
„Nu este nimic mai rău decât să te amăgești cu ”vremurile glorioase de altadată”. Pentru mine acest lucru reprezintă o conștientizare a eșecului.”

4. Despre imaginea de sine
„Este o minciună să te gândești că în zilele noastre imaginea nu contează: aceasta te ajuta să fii împăcat cu tine însuți.”

5. Despre stil
„Mă scot din minți hainele de vară care sunt șifonate. Detest ideea de neglijent. Este acceptabil dacă ai între 25 și 30 de ani, dar după această vârsta este îngrozitor. Urăsc să văd persoane pe stradă care arată ca și cum ar fi împrumutat hainele din garderoba nepoților.”

6. Despre Chanel
„Coco Chanel nu ar fi făcut niciodată nimic din ce am făcut eu. Ar fi detestat.”

7. Despre branding
„Sunt un ”label” viu. Numele meu este Labelfeld, nu Lagerfeld.”

8. Despre extravaganta
„Trendy este ultima etapa inainte de saturatie.'

9. Despre lux
„Trebuie să-ți trăiești viața după propriile idei. Cheltuiește-ți toți banii și trăiește-ți viața cu un scop. Urăsc oamenii bogați care încearcă să fie comuniști. Cred că este un comportament obscen.”

10. Despre a fi in formă
„Mă antrenam mult până la vârsta de 20 de ani. Eram puternic pe interior. Aveam doar puțină captușală. Era matlasată. Întotdeauna Chanel…”

11. Despre a fi polemic
„Nu-mi plac bârfele. Dacă spun ceva neplăcut despre oameni, se întâmplă doar pentru că mi-au făcut ceva, în orice caz cu mult timp în urmă, lucru care, după părerea mea, îmi dă dreptul să mă amuz pe seama lor oricând am chef.”

12. Despre viața
„Când eram mai tânar, mi-am dorit să devin caricaturist. Până la urma am devenit o caricatură.”

13. Despre moștenirea lui
„Am știut întotdeauna că sunt menit să trăiesc astfel, că voi fi această legendă.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70489144325256