Noiembrie 23, 2022
Kanye West a anunțat că va candida, din nou, la algerile prezidențiale din SUA
Anul 2024 va fi unul plin de surprize pentru electoratul american, în contextul alegerilor pentru Casa Albă. După ce Donald Trump a anunțat că se va înscrie, din nou, în cursă, încă un candidat „surpriză” a confirmat, Kanye West!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rapperul american Kanye West, cunoscut sub numele de Ye, şi-a anunţat duminică intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale din SUA, din 2024, transmite Adevărul.

Acesta a precizat că „lucrează la campanie” împreună cu comentatorul de extremă dreapta Milo Yiannopoulo, potrivit unei înregistrări video publicate duminică de site-ul X17. „Mulţumesc, accept", a afirmat Yiannopoulos în videoclip, întrebat dacă acesta este un anunţ oficial.

 

Kanye West, în vârstă de 45 de ani, a candidat ca independent la alegerile prezidențiale din 2020, când a primit aproximativ 70.000 de voturi în 12 state din SUA. În ultima perioadă, rapperul a fost implicat în mai multe scandaluri, din cauza unor declarații antisemite făcute în mod repetat.

Kanye West a avut conturile de Instagram și Twitter restricționate temporar luna trecută, iar producătorul german de echipament sportiv Adidas a anunţat că încheie colaborarea sa cu artistul, punând capăt fabricării produselor din marca Yeezy.

Colaborarea dintre Adidas şi starul hip-hop din Statele Unite a fost multă vreme una dintre cele mai profitabile din industria modei. Kanye West a scris duminică, 20 noiembrie, pe Twitter că postează pentru a testa dacă contul său funcţionează, apoi a scris „Shalom :)" într-un alt tweet.

Mai multe persoane, inclusiv numeroase celebrități, susțin ideea că starea mintală a lui Kanye West nu îl scutește de consecințele comentariilor sale rasiale. Potrivit NBC, un angajat al lui Kanye West ar fi fost martor al unui discurs în care rapperul l-a lăudat pe Adolf Hitler și pe naziști, în timpul unor întâlniri - lucru pe care acesta îl neagă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9771683216095