Martie 01, 2018
Kaia Gerber apare în noul lookbook a brand-ului Chanel
Fiica de 16 ani, a lui Cindy Crawford, apare într-o serie fotografii fabuloase, realizate în alb și negru, prezentând o colecție de genți pentru sezonul de primăvară a brand-ului Chanel.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În acest sezon, Kaia Gerber și-a confirmat statutul de vedetă în lumea modei. Aceasta participă la cele mai spectaculoase fashion show-uri, fiind model pentru brand-uri precum Versace, Moschino, Yves Saint Laurent și Prada, în același timp reușește să ofere interviuri și să apară pe copertele celor mai populare reviste de modă.

Iar acum Kaia a devenit chipul celei mai recente colecții de accesorii de la Chanel. Mini lookbook-ul a fost fotografiat chiar de Karl Lagerfeld. În noua campanie de publicitate, Kaia pozează aflându-se în apartamentul de la Paris a lui Coco Chanel, care se află la Rue Cambon, 31.

Aceasta nu este prima colaborare a modelului și designerului, în sezonul precedent maestrul a mai pozat-o pe Kaia pentru propria sa linie vestimentară, brand-ul Fendi.

În septembrie 2018, Kaya și Carl vor lansa o colecție comună. Acesta va include hanorace cu inscripția "Karl x Kaia", geci de piele, blugi, fuste, adidași, sandale și accesorii.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68770170211792