Septembrie 04, 2019
Kaia Gerber a împlinit 18 ani! Vezi cum a felicitat-o mama sa!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Super modelul Cindy Crawford a devenit mamă 18 ani în urmă. Ea a adus pe lume o fetiță care-i seamănă leit, și pe care o iubește la nesfârșit. 

Astăzi, Kaia Gerber merge ferm pe urmele mamei sale, devenind și ea, la fel una dintre cele mai bine plătite modele din industria modellingului. Kaia defilează pe podium, prezentând modelele celor mai cunoscute branduri vestimentare, și se bucură de un succes incredibil. 

Cu ocazia zilei sale de naștere, Cindy Crawford și-a felicitat fetița, postând o poză și un mesaj emoținant pe rețelele de socializare. 

 

 

"Între aceste două poze, anii au trecut atât de rapid, într-o clipă. Sunt atât de mândră de tine, ai devenit o adevărată domnișoară. Îți doresc tot binele din lume". - a scris Cindy Crawford la această postare. 

 

Kaia Jordan Gerber este un model american și actriță. Ea este fiica lui Rande Gerber și a lui Cindy Crawford. kaia a debutat în modeling la vârsta de 14 ani, fiind imaginea brandului de imbracaminte, incaltaminte si accesorii de lux Chrome Hearts. 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85430932044983