Iulie 09, 2018
Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au logodit?
Se pare că Justin Bieber este pregătit să înceapă un nou capitol în viață.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Un moment trist pentru fanii cuplului Jelena. La doar câteva luni de la despărțirea de Selena Gomez se pare că Justin Bieber a făcut un pas important în relația cu Hailey Baldwin.

Potrivit TMZ, Justin Bieber și Hailey Baldwin s-ar fi logodit în vacanța din Bahamas. Mai mulți martori au declarat pentru acest site că Justin Bieber s-a logodit cu Hailey sâmbătă seara, ei aflându-se la un resort din Bahamas.

„Toată lumea era la restaurantul acestui resort dansând salsa când bodyguard-ul lui Justin le-a spus tuturor celor prezenți să pună deoparte telefoanele, deoarece ceva special urmează să se întâmple. Apoi ei au spus că Justin a cerut-o în căsătorie în fața tuturor”, a declarat un martor pentru TMZ.

Astăzi au apărut numeroase imagini cu Justin Bieber și Hailey Baldwin în vacanță, confirmând astfel că cei doi chiar se află în Bahamas.

Un alt lucru care indică că Justin Bieber și Hailey Baldwin chiar s-au logodit este postarea de Instagram care aparține tatălui lui Justin Bieber. Acesta a postat o imagine cu fiul său în care îi spune cât este de mândru de el, adăugând că este foarte entuziasmat de noul capitol.

Justin Bieber și Hailey Baldwin sunt prieteni buni de ani de zile și ei ar fi avut o relație și în 2014.

 

 

 

www.elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.168363571167