Iunie 23, 2020
Justin Bieber este acuzat de hărțuire sexuală
Două femei îl acuză pe interpretul Justin Bieber de hărțuire sexuală, însă cântărețul neagă afirmațiile și spune că va lua măsuri legale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cântărețul în vârstă de 26 ani a fost acuzat recent de hărțuire sexuală. Două femei au susținut printr-o postare pe Twitter că au fost hărțuite de Justin Bieber în urmă cu mai mulți ani.

Prima acuzație vine din partea unei femei, Danielle, care a povestit pe Twitter cum l-a cunoscut pe tânărul cântăreț, la un concert, în martie 2014. „Un bărbat s-a apropiat de mine și de prietenii mei și ne-a întrebat dacă nu vrem să îl cunoaștem pe Justin. Bineînțeles că am spus da'. După ce au petrecut puțin timp la concert, Bieber i-a invitat în camera sa de la hotel, de la Four Seasons. „M-a pus să promit că nu spun nimic, iar în caz contrar aș putea avea probleme legale'. Danielle, care avea 21 de ani în acel moment, povestește că „m-a invitat să îl însoțesc în pat. Atunci m-am întrebat: cum e normal așa ceva?'.

Tânăra mai spune că a fost de acord să se sărute cu Justin Bieber, dar apoi nu și-a dorit ca lucrurile să meargă mai departe, acuzându-l pe cântăreț de hărțuire sexuală. „Nu vreau să intru în detalii despre ce s-a întâmplat apoi', a scris aceasta.

Acuzația a fost negată de Alison Kaye, managerul companiei care îl reprezintă pe Justin Bieber. Aceasta afirmă că întâmplarea nu este posibilă, fiindcă în acea duminică, Justin era cazat într-o locație AirBnBiar seara următoare și-a petrecut-o într-un hotel, însă nu la Four Seasons, ci la Westin.

Chiar și Bieber a răspuns acestei acuzații, postând mai multe poze, chitanțe și e-mailuri care arătau că și-a petrecut seara de 9 martie în Austin, într-o locație AirBnb, iar pe cea de 10 martie, la hotelul Westin. „Această poveste nu este adevărată. Orice acuzație sexuală ar trebui luată în serios și de aceea era nevoie de răspunsul meu. O să lucrez împreună cu Twitter și cu autoritățile pentru a lua măsuri legale', scrie Bieber.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81034803390503