Martie 19, 2023
Justin Bieber a fost hărțuit sexual în mod repetat când era doar un copil
În ultima vreme, Justin Bieber a intrat în atenția publicului pentru o mulțime de motive, fie ele scandaluri sau probleme medicale. Recent, însă, diferite momente din începuturile carierei sale au fost puse cap la cap, arătând o tendință a altor vede adulte de a-l abuza sexual chiar pe scenă sau în fața camerelor de filmat. Majoritatea agresorilor săi sunt femei adulte, dar și câțiva bărbați care îi pun cele mai nepotrivite întrebări.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Justin Bieber a avut un salt în popularitate cum puțini alți copii-vedetă au cunoscut. El a fost descoperit la doar 12 ani.
Până la 18 ani, Justin Bieber avea o avere estimată la 40 de milioane de dolari, o mulțime de premii și milioane de fani pe întreaga planetă.
Cealaltă față a monedei însă, abia acum iese la iveală. Dintr-o colecție de imagini compusă de un fan, pare că Bieber a avut de îndurat deseori hărțuiri sexuale, scrie libertateapentrufemei.ro

Justin Bieber, apucat de fese, sărutat cu forța, întrebat despre sex în mod repetat

Un articol publicat recent de buzzfeednews arată însă că anii adolescenței nu i-au fost marcați doar de faimă, ci și de numeroase momente în care adulți din viața sa l-au hărțuit sexual fără vreun fel de reținere, chiar în fața camerelor de filmare.

În multe cazuri e vorba doar de comportament inadecvat, în sensul că Justin Bieber este pus în fața unor întrebări deplasate, dar există inclusiv filmări cu sărutări forțate și atingeri nedorite.

Justin Bieber accused of sexual assault, singer refutes claims - The Hindu

Justin Bieber: „De ce ai vrea să auzi discuții despre sex de la un băiat de 15 ani?”

Într-una dintre ipostaze, o moderatoare a unui post de radio îi spune starului:

„Părinții mei nu mi-au ținut niciodată teoria despre sex. De ce nu-mi explici tu cum stă treaba cu sexul?”

Vădit incomodat, cântărețul încearcă să traseze limite în conversație și să explice că această întrebare e deplasată:

„Această întrebare e una incomodă. De ce ai vrea să auzi discuții despre sex de la un băiat de 15 ani? E destul de ciudat”.

Într-un alt context, dar tot în timpul unor înregistrări pentru o emisiune radio, Bieber este întrebat dacă îi plac fetele franțuzoaice. Când răspunde că da, este întrebat dacă îi plac pentru că au sânii mari și dacă știe să sărute franțuzește.

Din nou, starul răspunde încercând să respingă comportamentul inadecvat:

„Aceste întrebări sunt tare ciudate. Și știți, am doar 15 ani. Mama mea e chiar acolo!”

Pe fundal se aude vocea realizatorului spunând „She’s a MILF”. Termenul MILF folosit la adresa mamei cântărețului face parte din jargonul american, însemnând, într-un mod foarte jignitor, atrăgătoare.

Justin Bieber was on a partying spree in Brazil - India Today

Katy Perry, una dintre vedetele ce au întrecut limita

În 2011, la doar 16 ani, Bieber a fost prezent la premiile BRIT, găzduite de James Corden. Într-un moment în care îl intervievează, acesta se apropie foarte mult de tânăr și îi spune în mod repetat adolescentului cât de bine miroase și ce ochi frumoși are, în ciuda faptului că Bieber este vizibil incomodat.

Depășind chiar mai mult limita, Katy Perry a fost surprinsă când îl curpinde de una din fese pe Bieber, doar un an mai târziu, în timpul unor filmări din spatele scenei de la un concert.

Jenny McCarthy, despre purtarea sa deplasată: „Nu m-am putut abține, era atât de delicios”

În același an, la Premiile American Music, Jenny McCarthy este filmată în timp ce sărută cântărețul pe gât în mod repetat, cu forța, apoi îl apucă de fese, înainte ca Justin Bieber să urce pe scenă pentru a-i fi înmânat premiul.

 

În această ultimă situație, Bieber este extrem de clar că interacțiunea este una complet nedorită, Bieber încercând din răsputeri să se elibereze din strânsoare.
Adolescentul își începe discursul de acceptare a premiului spunând „Oau, mă simt violat”.

Întrebată ulterior despre gestul său, Jenny McCarthy și-ar fi explicat ieșirea spunând „nu m-am putut abține, era atât de delicios”.

Justin Bieber Rehearses for AMAs Amidst Rocky Romance - E! Online

Într-un interviu din 2020, Justin Bieber izbucnește în lacrimi și explică nevoia lui de a o proteja pe Billie Eilish, o altă vedetă ce și-a început cariera foarte devreme.

El explică faptul că nu vrea ca ea să treacă prin aceleași experiențe traumatizante de care el a avut parte, lăsând să se înțeleagă ca ar fi existat mai multe hărțuiri decât au fost surprinse de imagini.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51648259162903