Septembrie 29, 2021
Johnny Depp, colecţionarul de păpuşi Barbie. Ce alte hobby-uri au vedetele internaţionale
Fiecare celebritate a fost cândva un copil, iar în cazul unora, acest lucru se reflectă şi astăzi. Unele vedete se comportă ca nişte copii în faţa lucrurilor pe care le adoră şi sunt de-a dreptul obsedate să le colecţioneze. Iată cu ce se ocupă în timpul liber Jennifer Garner Johnny Depp sau Tom Hanks.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Johnny Depp colecționează păpuși Barbie 

Da, ai citit bine! „Piratul din Caraibe”, Johnny Depp, are o întreagă colecţie de păpuşi Barbie. Renumitul actor a început să le colecţioneze iniţial pentru a se juca cu fiica lui, Lily-Rose Depp, dar a făcut o pasiune din asta şi nu s-a mai putut opri. Acum deţine o colecţie impresionantă cu păpuşi de epocă, din diferite generaţii, pe care le păstrează într-un depozit din locuinţă, făcut special pentru colecţia sa. Depp a afirmat că jucatul cu fiica sa cu aceste păpuşi îl relaxa, iar de atunci a început pasiunea lui.

Tom Hanks preferă mașinile de scris 

Actorul Tom Hanks deţine sute de maşini de scris, iar multe dintre ele încă sunt în stare de funcţionare. Acesta nu este un nou hobby de-al lui Hanks, întrucât el colecţionează maşini de scris, încă din anii ’70. O conversaţie cu un vânzător de maşini de scris i-a atras interesul, iar de atunci Hanks este un adevărat colecţionar.

Jennifer Garner cântă la saxofon 

Actriţa Jennifer Garner nu a excelat niciodată cu rolurile în musicaluri pe marile ecrane, dar în realitate ea ştie să cânte la saxofon ca o profesionistă. Actriţa nu se teme să îşi etaleze talentele muzicale şi să cânte pentru prietenii apropiaţi, aşa cum a făcut-o la ziua de naştere a prietenei sale, Reese Witherspoon. Jennifer i-a impresionat pe toţi cei prezenţi la ziua lui Reese cu talentul său şi şi-a numit saxofonul „Sally, saxofonul sexy” („Sally the Sexy Saxophone”).



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82678389549255