Decembrie 02, 2020
John Travolta a ajuns de nerecunoscut! Cum l-au marcat tragediile suportate
John Travolta și-a șocat fanii după ultima sa apariți. Cu barbă, ras în cap și vizibil îmbătrânit, actorul nu mai amintește deloc de Travolta cel sexy din iconicul „Grease” sau din „Uite cine vorbește!”. Un eveniment tragic din viața lui l-a arcat enorm și pare că încă nu și-a revenit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

John Travolta și-a pierdut și soția în urmă cu patru luni. Kelly Preston a pierdut lupta cu cancerul. De Ziua Recunoștinței, starul a înregistrat un filmuleț pe Instagram, în care a mulțumit tuturor pentru sprijinul acordat după această tragedie. Atunci mulți au amuțit când l-au văzut îmbătrânit, ras pe cap, cu barbă și vocea stinsă. 

Kelly Preston și John Travolta s-au cunoscut în 1987, pe platourile de filmare ale producției „The Experts” şi s-au căsătorit în 1991, la Paris. Au avut trei copii, Ella (20), Benjamin (9) și Jett, care a decedat pe când era adolescent.

În ultimii doi ani, actrița Kelly Preston a fost extrem de discretă în privința stării ei de sănătate. „Era un suflet luminos, frumos și iubitor, care avea grijă profundă de ceilalți și care dădea viață la tot ceea ce atingea. Familia vă cere să înțelegeți nevoia de confidențialitate în acest moment”, s-a arătat în mesajul transmis de familia lui John Travolta.

După ce a făcut anunțul morții soției sale, John Travolta a anunțat că în perioda următoare se va retrage pentru a se ocupa de copiii lui, îndurerați după ce și-au pierdut mama.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.45095920562744