Mai 18, 2020
Joaquin Phoenix va deveni tată. Partenera lui, actrița Rooney Mara, este însărcinată!
Actorul Joaquin Phoenix în vârstă de 45 de ani va fi tată pentru prima dată în viață. Logodnica lui este gravidă în șase luni, au declarat surse apropiate de cei doi pentru presa de peste Ocean.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Joaquin Phoenix și partenera lui, actrița Roony Mara în vârstă de 35 de ani și-au petrecut perioada de carantină la reședința lor din Los Angeles. Recent, actrița a fost surprinsă mergând în vizită la sora sa, Kate Mara, și era îmbrăcată în haine destul de largi, care să îi acopere burtica de gravidă. Presa speculează că aceasta ar fi însărcinată în aproximativ șase luni.

 

Reprezentanții celor două vedete au refuzat să ofere declarații la acest subiect.

Rooney Mara și Joaquin Pheonix s-au logodit în iulie 2019. La vremea respectivă au apărut mai multe speculații privind căsătoria lor civilă, după ce vedeta a fost surprinsă purtând un inel de logodnă.  Încă de la sfârșitul anului 2016 se specula că ei ar fi împreună, însă reprezentantul lui Joaquin declara că ei sunt prieteni foarte buni. Rooney Mara și Joaquin Pheonix s-au afișat pentru prima dată în public în februarie 2017, după mai multe luni în care au circulat zvonuri conform cărora ar fi împreună. 

Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare de la pelicula ”Her” în 2013. Trei ani mai târziu, ei au jucat împreună în filmul biblic Mary Magdalene”. În film, Joaquin îl interpretează pe Iisus, iar Rooney este personajul principal.

 

         



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77907299995422