Mai 20, 2020
Jessica Alba, în rol de hairstylist! Celebra actriță și-a tuns singură copiii.
Pandemia ne determină să facem lucruri de care credeam că nu suntem în stare. Și cum saloane de beauty sunt încă închise în această perioadă, Jessica Alba a decis să-și tundă singură cele două fete. Rezultatele sunt demne de cele ale unui hairstylist profesionist.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedetele de peste Ocean posteayă tot mai des pe rețelele de socializare clipuri video sau imagini în care ne arată cum își petrec timpul în carantină. Dacă unele dintre ele și-au descoperit talentul pentru gătit sau grădinărit, altele au dat dovadă de multă pricepere în rolul de hairstylist pentru cei din familie. Jessica Alba a publicat recent un video în care își tunde cele două fete.

Actrița de 39 de ani a filmat întreaga experiență și a publicat-o pe contul său de Youtube, iar cei care o urmăresc s-au arătat extrem de încântați. Honor, fetița vedetei, în vârstă de 11 ani, a fost prima care a participat la acest experiment.

„Profesorii ne-au rugat să le facem copiiilor câteva poze asemănătoare celor de album de încheiere a școlii, însă pentru clasa a șasea. Întrucât acum este perioadă de pandemie și nu putem merge la salon, i-am tăiat eu părul”, a spus Jessica.

Nu doar Honor s-a bucurat de o transformare, ci și sora sa, Haven în vârstă de opt ani, care s-a ales cu o frizură nouă.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87708973884583