Februarie 15, 2023
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au tatuat iubirea, de Ziua Îndrăgostiților. Ce simbol au ales?
Jennifer Lopez a luat măsuri rapide, după apariția controversată a cuplului Bennifer la Premiile Grammy.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Răutăcioșii au spus atunci că Ben Affleck este sub papucul nevestei, care îi dictează inclusiv când să zâmbească. Instrucțiunile date de Jennifer Lopez în direct sunt halucinante și s-au viralizat: ”Fii și tu mai fericit! Arată că ești motivat.”

Ieșirea lor în cuplu de la Grammy este clar printre cele mai nereușite, chiar dacă au fost câteva imagini în care actorul pare vrăjit de soția sa.

Ei bine, ca să îndrepte imaginea șifonată, Jennifer Lopez o drege din Instagram, platforma prietenoasă, care găzduiește cu succes conturile personale ale vedetelor. Aici, celebra J Lo le arată fanilor că și-au pecetluit iubirea, cu tatuaje asemănătoare.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s au tatuat de Ziua Îndrăgostiților (1) jpg 

Jennifer Lopez și Ben Affleck au sărbătorit prima Zi a Îndrăgostiților în calitate de soț și soție cu un gest emblematic: s-au tatuat.

Artista în vârstă de 53 de ani a postat imaginea cu tatuajul care arată semnul infinitului și a scris: ”Angajament la infinit. O zi a îndrăgostiților fericită, dragostea mea.” A accesorizat la mesaj și o serie de etichete la modă: #angajamentulesexy, #noiatunci, #noiacum, #euacum.

Pe o parte a infinitului, e scris ”Jennifer”, în capătul celălalt, ”Ben”.

Affleck și-a făcut unul similar, în care a notat doar inițialele: J și B.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s au tatuat de Ziua Îndrăgostiților (5) jpg 

Jennifer Lopez nu s-a oprit aici, ci a publicat o serie de imagini cu ei doi îndrăgostiți. Inclusiv una cu ei doi pe iaht, în timp ce actorul o prinde de partea dorsală, exact ca în clipul ”Jenny from the block”. Fanii spun că e o avanpremieră a următoarei sale piese.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au tatuat de Ziua Îndrăgostiților

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au tatuat de Ziua Îndrăgostiților 

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au tatuat de Ziua Îndrăgostiților 

Povestea lor de dragoste a început în 2001, când s-au cunoscut pe platourile de filmare la ”Gigli”. Deși au fost logodiți, tinerețea și vâltoarea vieții i-a purtat în zări opuse, doar ca să se regăsească în 2021 și de atunci să fie de nedespărțit.

Ben Affleck este un tip nostim, care are însă multe toane. Iar dacă el nu vrea să zâmbească, nu o face. Motiv care a dus la o explozie de glume în online, după ce a părut la Premiile Grammy atât de supărat, încât ai fi zis că e la înmormântare.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82386159896851