Iunie 02, 2023
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au mutat în casă nouă! Iată cât a costat și cum arată locuința de lux
Bennifer nu se uită la bani când vine vorba de locuința lor de vis! După doi ani de vânat cele mai scumpe și luxoase case, Jennifer Lopez (53 de ani) și Ben Affleck (50 de ani) au cumpărat o vilă opulentă, în Beverly Hills, Los Angeles.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jennifer Lopez și Ben Affleck au ales o vilă cu 12 dormitoare și 24 de băi

Conacul a fost proaspăt reconstruit și extins și are un garaj pentru 12 mașini și parcare pentru încă 80, relatează tabloidul britanic Daily Mail. Există, de asemenea, un complex sportiv interior și un penthouse de oaspeți de 5.000 de metri pătrați. Jennifer Lopez și Ben Affleck au la dispoziție o sală de sport completă, precum și terenuri pentru baschet și un ring de box. Există, totodată, și un bar, un salon de înfrumusețare, un cinematograf, precum și o saună și un salon de masaj.   

Pentru că au știut cum să negocieze, cele două staruri de la Hollywood au plătit cu 15 milioane de dolari mai puțin, față de 75 milioane de dolari cât cerea inițial fostul proprietar. Astfel, Jennifer Lopez și Ben Affleck au scos 60 de milioane de dolari din buzunar, scrie click.ro

Casa – denumită „Moșia Wallingford” – se află pe un teren de 46.000 de metri pătrați și are 12 dormitoare și 24 de băi. 

 

Proprietatea are două intrări private. Miercuri, Jennifer Lopez și Ben Affleck, care au împreună o avere cumulată de 550 milioane de dolari, au început deja să își aducă mobila și hainele, fiind nerăbdători să se mute în noua casă.

Ben și Jennifer au renunțat la trei proprietăți în ultimele câteva luni, în timp ce se aflau la apogeul vânătorii de case. În martie, actorii s-au răzgândit cu privire la un conac de 64 de milioane de dolari în Pacific Palisades, conform TMZ. Nu este clar motivul pentru care au decis să renunțe, deoarece păreau că se hotărâseră la începutul lunii martie.

Cert este că acum sunt foarte fericiți cu noua lor vilă, care este destul de încăpătoare pentru toți copiii lor. Jennifer Lopez, care s-a căsătorit cu Ben Affleck anul trecut, are doi copii gemeni, Maximilian și Emme (15 ani), din mariajul cu Marc Anthony. La rândul său, actorul are trei copii, Violet Anne (17 ani), Seraphina Rose (13 ani) și Samuel (10 ani), din căsnicia cu Jennifer Garner. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.1853172779083