Mai 28, 2020
Jennifer Lopez face primele declarații despre anularea nunții cu Alex Rodriguez.
În urmă cu o lună, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au șocat pe toată lumea cu vestea că nu se mai căsătoresc în această vară, așa cum plănuiau. Recent, cântăreața a adus din nou în discuție acest subiect.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jennifer Lopez, în vârstă de 51 ani, urma să se căsătorească în această vară cu Alex Rodriguez, fostul jucător de Baseball al echipei Yankee, în vârstă de 44 de ani. Acesta i-a dăruit celebrei artiste un inel de logodnă cu un diamant în valoare de 1 milion de dolari!

                                                                               

Jennifer Lopez a mărturisit zilele trecute în emisiunea Today Show că este dezamăgită de faptul că trebuie să își amâne nunta din cauza pandemiei de coronavirus. ”Sunt puțin tristă, deoarece aveam planuri mărețe pentru această vară, dar pe de altă parte îmi spun: Stii ceva? Dumnezeu are un plan mai important așa că nu trebuie decât să avem răbdare.”, a declarat vedeta.

                                                                   

Starul nu a divulgat prea multe despre planurile pe care le aveau pentru nuntă, însă a mai mărturisit că i se pare imposibil să mai organizezi ceva în ziua de azi: „Trebuie să așteptăm să vedem cum decurg lucrurile. Sunt puțin dezamăgită, după Super Bowl și după ce am filmat World of Dance, plănuisem să îmi iau o vacanță, dar, de fapt, asta facem și acum, doar că acasă. Aveam de gând să facem multe în această vară, dar din păcate totul este pus pe pauză.”, am mai spus J.Lo.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60050296783447