Noiembrie 22, 2021
Jennifer Lopez este pregătită să se căsătorească din nou
Jennifer Lopez este pregătită să spună „DA” pentru a patra oară!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-un interviu recent acordat emisiunii Today, Jennifer Lopez a vorbit deschis despre posibilitatea de a se căsători din nou. Chiar dacă are la activ trei divorțuri, artista a declarat că este „o romantică” și că încă mai crede în „poveștile cu un final fericit.”

„Da, cred.”, a răspuns J.Lo când a fost întrebată dacă ne putem aștepta la o nuntă în viitorul apropiat. „Mă știți, sunt o romantică. Mereu am fost. Am fost căsătorită de câteva ori. Încă mai cred într-o poveste cu un final fericit. 100%”, a spus Lopez.

Declarația nu e tocmai una șocantă, dacă ne gândim la cât de repede evoluează relația sa cu Ben Affleck. În plus, actorul a declarat recent că este extrem de fericit în relația cu Jennifer Lopez și că traversează o perioadă extrem de bună a vieții sale. „Sunt foarte fericit. E o perioadă foarte fericită din viața mea. Viața e bună”, a spus Ben Affleck la premiera filmului The Tender Bar.

Aceasta a fost a doua declarație pe care actorul a făcut-o cu privire la relația sa. Într-un interviu acordat publicației Adweek, acesta a vorbit despre Jennifer Lopez, declarând că artista este o adevărată sursă de inspirație pentru oamenii din întreaga lume. „Sunt șocat de efectul pe care Jennifer îl are asupra lumii. Eu, cel mai mult, pot face filme care să emoționeze lumea. Jennifer a inspirat grupuri masive de oameni să simtă că au roluri importante în această țară.”

Ben Affleck and Jennifer Lopez Make Their Red Carpet Return in Venice |  Vanity Fair

El a adăugat: „Acesta este un efect pe care puțini oameni de-a lungul istoriei l-au avut, pe unii dintre ei nu îi voi cunoaște niciodată, dar există o persoană alături de care pot sta și o pot admira cu respect.”

Actorul și-a mai lăudat iubita pentru faptul că este un model pentru femeile de culoare și cele de origine latină din industria de showbiz din America. „Tot ceea ce vă pot spune este că am fost martor al modului în care ea inspiră lumea, am văzut femei de culoare care îi povestesc lui Jennifer ce exemplu este pentru ele, ca femeie puternică și ca femeie care a reușit în lumea afacerilor.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57003355026245