Februarie 02, 2022
Jennifer Lopez, declarații inedite despre relația cu Ben Affleck: „Un lucru rar, frumos”
„E un lucru rar, prețios, frumos și nu îl luăm ca pe ceva ce ni se cuvine”, a mărturisit Jennifer Lopez despre relația sa cu Ben Affleck.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dacă până acum Jennifer Lopez a evitat să dea declarații cu privire la relația sa cu Ben Affleck, iată că de data aceasta, actrița în vârstă de 52 ani a vorbit cu sinceritate despre sentimentele sale.

 

„Mă simt atât de norocoasă și de fericită și de mândră că sunt cu el. E o poveste de dragoste frumoasă, care a primit o a doua șansă”, a spus J.Lo într-un interviu acordat publicației People.

 

Actrița a recunoscut că scandalul mediatic pe care prima lor relație l-a stârnit i-a făcut să fie mult mai pregătiți de data aceasta, și i-a învățat să gestioneze mult mai bine toată atenția de care au parte acum.

 

Amândoi eram la modul: Wow, suntem atât de fericiți și nu vrem să se mai întâmple aceleași lucruri. Suntem mai maturi acum, mai deștepți, avem mai multă experiență. Suntem într-un punct diferit al vieții noastre, avem copii acum și trebuie să fim conștienți de aceste lucruri. Suntem atât de protectori pentru că este o perioadă atât de frumoasă pentru noi toți”, a mărturisit Jennifer Lopez.

 

Aceasta a mai adăugat și că e dispusă să facă „orice e nevoie ca să protejez” relația „fericită și iubitoare” cu Affleck, pentru că pentru amândoi este una „sacră”.

 

E foarte diferită de cea de acum mulți ani. O apreciem și o sărbătorim mai mult. Iar asta e frumos. Când găsești pe cineva și îl iubești cu adevărat și primești o a doua șansă cu el? E un lucru rar, prețios, frumos și nu îl luăm ca pe ceva ce ni se cuvine”.

 

Lopez a mai mărturisit și că Ben Affleck este acum bărbatul la care a sperat și a visat dintotdeauna.

Ben Affleck, Jennifer Lopez make romance official in Venice

„Să vezi persoana, ființa umană, bărbatul care este astăzi, tatăl care este astăzi, partenerul… Este tot ce am știut că poate fi și tot ce am vrut să fie.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66944336891174