August 30, 2021
Jennifer Lopez, apariție divină la prezentarea Dolce&Gabanna de la Veneția
Jennifer Lopez a fost prezență ecleptică la prezentarea Dolce & Gabbana de la Veneţia, care a avut loc weekendul trecut. Evenimentul organizat de celebra casă de modă a fost și el unul grandios și a durat trei zile. Veneția, un oraș primitor și dornic de evenimente glamuroase, a fost umplut acum de oaspeți de clasă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cât despre ținuta lui Jennifer Lopez, aceasta a purtat un top și o pereche de pantaloni țigaretă cu imprimeu floral dintr-un brocard, prețios prin definiție. Piesa de rezistență a ținutei a fost capa, la fel cu imprimeu floral, însă diferit de ceea ce avea la bază. Combinația a fost una ravisantă, cum doar Dolce&Gabanna poate s-o meșteșugărească. 

Lookul a fost completat de o coroniță din pietre și cercei din aceeași estetică. Accesorii impunătoare a avut și la mâini - câteva brățări masive și inele, iar în picioare a avut sandale aurii cu perle. 

J Lo a fost însoţită de managerul Benny Medina. Marele absent de la braţul divei a fost iubitul Ben Affleck, care în mod curios a fost fotografiat în aeroportul italian săptămâna trecută, însă nu se ştie exact dacă a decis să nu ia parte la eveniment sau doar pur şi simplu a însoţit-o în zborul spre Italia.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9326331615448