Mai 11, 2022
Jennifer Lopez, absolut senzuală la 53 de ani. Artista, spectaculoasă într-o rochie cu spatele gol
Jennifer Lopez le-a demonstrat încă o dată fanilor și cârcotașilor că are noroc de gene bune, dar și că grija pe care o are pentru felul în care arată o ajută să se mențină asemenea unei puștoaice.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nimeni nu ar spune că în câteva luni împlinește 53 de ani, mai ales că pare a fi din ce în ce mai sigură pe ea și mai îndrăzneață.

Jennifer Lopez 

J.Lo nu a fost niciodată o timidă, dar faptul că arată din ce în ce mai bine și că este liniștită pe plan sentimental o determină să fie și mai curajoasă. Zilele trecute, aceasta și-a promovat pe rețelele sociale noua linie de cosmetice. Îmbrăcată într-o rochie decoltată, neagră și mulată pe celebrele forme, asemănătoare unui furou, Jennifer a mizat pe simplitate, dar a fost de-a dreptul cuceritoare. Ținuta cu spatele gol i-a expus musculatura bine definită, iar atitudinea a adus un plus de senzualitate.

Jennifer Lopez 

Când vine vorba de trupuri perfecte, bine modelate de sport, Jennifer Lopez este cu siguranță în top. Mare amatoare de mișcare, aceasta și-a sculptat trupul și poate concura chiar și la titlul de Miss Fitness. Indiferent că vorbim despre rochii scurte, ținute decupate sau mulate, diva arată ca scoasă din cutie. La fel se întâmplă și când îmbracă o banală pereche de blugi.

 

Sursa: peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.854419708252