August 01, 2022
Jennifer Lopez a purtat ținute de sute de mii de dolari în luna de miere din Franța
Ținutele purtate de Jennifer Lopez în luna de miere din Franța i-au cucerit pe fanii artistei, iar presa străină a găsit prețurile obiectelor din garderoba divei și a reieșit un total de 170.000 de dolari. J Lo are o avere de peste 400 de milioane de dolari și este pasionată de modă, astfel că în colecția ei de genți regăsim numai piese de lux.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fiecare apariție a lui Jennifer Lopez este o adevărată paradă de modă pentru că diva iubește hainele și accesoriile și are o garderobă impresionantă cu obiecte de lux, de la branduri celebre. Conform publicaţiei britanice Daily Mail, ţinutele purtate de actriţă în luna de miere din Franța s-au ridicat la peste 170.000 de dolari.

Jennifer Lopez, parada modei în luna de miere din Franța

JLo şi Ben Affleck au plecat în Paris, pentru a sărbători nunta din 16 iulie, dar şi ziua actriţei, de pe 24 iulie. Cei doi au fost însoţiţi de copiii lor, din alte mariaje: gemenii Max şi Emme (14 ani), ai lui Jennifer cu Marc Anthony şi Violet (16 ani), Seraphina (13 ani) şi Samuel (10 ani), ai lui Ben cu Jennifer Garner.

Ben Affleck and Jennifer Lopez with kids checking out luxury cars at Rolls Royce in Beverly Hills, Los Angeles, California, USA - 02 Jul 2022

Familia s-a bucurat de muzeele şi restaurantele din capitala Franţei, dar şi de croaziere pe Sena şi sesiuni de shopping.

Dacă în prima zi a lunii de miere, actriţa a purtat o rochie roşie, de doar 775 de dolari şi pantofi de doar 620 de dolari, ea a recuperat din plin în restul sejurului.

Jennfier Lopez arrives at a studio showing her wedding ring, Los Angeles, California, USA - 20 Jul 2022

Jennifer Lopez, genţi zeci de mii de euro

Soţia lui Ben Affleck a fost surprinsă în luna de miere cu două genţi Hermes Birkin, despre care se ştie că ajung la 40.000 şi 80.000 de dolari şi pe care le poţi cumpăra doar după o lungă perioadă de aşteptare.

Cu una dintre gentile fabulos de scumpe, JLo a purtat o rochie Oscar de la Renta, înflorată, de 2.290 de dolari, iar la alta a asortat blugi şi un pulovăr Dior, de 2,500 de dolari, potrivit Click!.

 

Alte genţi de lux purtate de Jennifer în Paris au fost una semnată Maison Valentino, de 2.800 de dolari şi una Gucci, de 5.100 de dolari, dar şi una Dolce & Gabbana de 6.000 de dolari.

TDS - Exclusif - Ben Affleck et sa femme Jennifer Affleck (Lopez) font du shopping ŕ la Samaritaine lors de leur lune de miel ŕ Paris

Ţinuta purtată de actriţă cu această geantă a fost una dintre cele mai scumpe din tot sejurul: o rochie înflorată, de la casa Gucci, de 10.500 de dolari.

 

 

 

Semi-Exclusif - Ben Affleck et sa femme Jennifer Lopez ont visité le musée de l'Orangerie avec leurs enfants respectifs Seraphina, Violet, Maximilian et Emme lors de leur lune de miel ŕ Paris 

Jennifer Lopez and Ben Affleck visit the Louvre Museum, Paris, France - 26 Jul 2022 

Jennifer Affleck (Lopez), accompagnée de ses enfants Maximilian et Emme, quitte l'hôtel de Crillon aprčs sa lune de miel avec Ben Affleck ŕ Paris 

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67954969406128