Martie 24, 2023
Jennifer Lopez a pozat complet goală! Imagini incendiare cu artista
Jennifer Lopez nu încetează să îşi uimească fanii! La 53 de ani, artista se laudă cu un corp de zeiţă pe care nu se teme să îl afişeze cu orice ocazie. Recent J.LO a apărut în ipostaze incendiare în cadrul unui shooting, care i-a lăsat mască pe toţi. Cum arată vedeta şi cum reuşeşte să se menţină atât de bine, aflaţi acum!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Când nu joacă în filmele soţului său, Ben Affleck, şi când nu lucrează la un alt hit, vedeta se ocupă de nenumărate proiecte, printre care şi cele de modă. J.LO reuşeşte să fie un icon nu doar în muzică, ci în fashion, dovadă stă chiar noua linie de pantofi pe care a lansat-o împreună cu Revolve. Pentru a promova noua colecţie, artista a decis să pozeze nud afişându-şi corpul de invidiat, dar şi perechile de pantofi care, cu siguranţă sunt pe cale să devină un statement în materie de modă, scrie click.ro

Săptămâna trecută, Jennifer Lopez şi-a anunţat colaborarea cu Revolve printr-un pictorial superb în care apare purtând ţinute negre ce scot în evidenţă pantofii realizaţi într-un stil nonconformist. Zilele trecute, însă, artista a decis să treacă la următorul nivel şi a ales să pozeze goală pentru campania de promovare a noii colecţii. Pozele o prezintă pe Lopez purtând doar două cozi din extensii de păr, foarte lungi și o pereche de sandale albe, cu toc, stil „gladiator”, ce se înfășoară pe picior. Codițele din extensii i-au acoperit perfect goliciunea, însă, ce să mai...am văzut cu toții cât este de îndrăzneață, la 53 de ani!

Jennifer Lopez Poses Nude in Lace-Up Heels for New Revolve Line

Mai mult Jenny este o adevărată promotoare a încrederii în sine şi în stilul propriu. Într-un interviu acordat pentru InStyle, a declarat că această colecție reflectă dorința ei de a încălca regulile prostești ale modei. „Întotdeauna am crezut, mai ales în scena modei de astăzi, că nu există reguli. Stilizează-le așa cum îți place! Ceea ce ți se pare potrivit pentru tine este ceea ce vei arăta și te vei simți cel mai bine", a spus vedeta. 

Jennifer Lopez poses nude to show off new Revolve shoe collection - Trend  Fool

Cum se menţine în formă J.LO

Recent, frumoasă artistă şi-a dezvăluit secretele ce o ajută să se menţină într-o formă de zile mari. Într-un interviu acordat pentru UsWeekly le-a dezvăluit fanilor întregul său program de antrenamente.

Ei bine, ştim cu toţii cu sportul contribuie în mod semnificativ atât la sănătatea trupului, dar şi la cea mentală, iar acest fapt şi l-a asumat şi J.LO. 

Nu este un secret că fitness-ul este o parte importantă a vieții mele. Cred că exită o legătură pozitivă între exerciții și sănătatea mentală”, a spus artista. 

Când găsești un echilibru între determinare și concentrare, în mod natural tragem să fim cea mai bună versiune a noastră”, a mai adăugat vedeta. 

Când vine vorba de program, Jennifer Lopez este un adevărat exemplu de disciplină. Artista a declarat că primul lucru pe care îl face dimineața este sportul! Şi nu oricum, ci reuşeşte să se trezească înainte de ora 05:00, indiferent de planurile pe care şi le-a făcut în ziua respectivă. „Încerc să fac alegeri bune și să îmi echilibrez timpul”, a spus cântăreața.

În programul său de antrenament Jennifer a inclus kickboxing-ul, circuitele, exercițiile pentru abdoment, fandările și burpee.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51758360862732