August 18, 2020
Jennifer Aniston și Brad Pitt, din nou împreună? Angelina ar putea fi geloasă
Cele două staruri de la Hollywood vor fi, din nou, împreună. Dacă nu există loc de o apropiere emoțională între cei doi, cel puțin, meseria îi unește. Deși, cu alte ocazii nu și-au ascuns simpatiile reciproce pe care le mai au unul față de celălalt.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent a fost confirmat faptul că Brad Pitt i se va alătura lui Jennifer Aniston în cadrul unuia dintre cele mai așteptate evenimente cinematografice virtuale ale momentului. Este vorba despre citirea scenariului clasicului film Fast Times at Ridgemont High, un eveniment care va avea loc live pe 21 august, urmând a fi difuzat pe Facebook Live și TikTok.

Evenimentul este unul caritabil și face parte din campania de strângere de fonduri pentru organizația CORE care luptă împotriva efectelor coronavirusului asupra persoanelor defavorizate și pentru organizația Reform Alliance, implicată în reformarea justiției și apărarea persoanelor aflate în dificultate.

Deocamdată, rolurile pe care le vor interpreta sunt ținute în secret. Cert este că foștii soți vor fi iar împreună. 

„Brad nu are nicio problemă să lucreze cu Jen deoarece va fi foarte distractiv. În plus ei sunt prieteni și proiectul este menit a-i ajuta pe alții. Ei se respectă unul pe celălalt și sunt foarte fericiți că pot face parte din acest proiect”. transmit surse apropiate lui Brad Pitt, citate de elle.ro. 

Brad Pitt și Angelina Jolie au divorțat în 2005, după cinci ani de mariaj. Ulterior, a început relația cu Angelina Jolie, de care s-a separat în urmă cu câțiva ani. Cele două staruri se află în proces de divorț. Custodia celor șase copii este punctul sensibil al acestei chestiuni. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68472194671631