Mai 28, 2022
Jennifer Aniston, ironii la adresa divorțului său de Brad Pitt: „Am făcut terapie”
Jennifer Aniston a făcut o glumă referitoare la divorțul dintre ea și Brad Pitt în ultimul episod al emisiunii The Ellen DeGeneres Show.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

ennifer Aniston a fost invitată în emisiunea lui Ellen DeGeneres pentru a o ajuta să își ia rămas bun de la public, după 19 ani de apariții pe micile ecrane. Când actrița a fost întrebată cum a reacționat la sfârșitul serialului Friends, ea a ironizat viața din anii ’80 și divorțul de Brad Pitt.

Jennifer Aniston, replică ironică referitoare la divorțul de Brad Pitt

Actrița a ajutat-o pe prezentatoarea TV să își ia rămas bun de la The Ellen DeGeneres Show după 19 sezoane, apărând în ultimul episod, difuzat pe 26 mai. A fost cu adevărat un moment important, întrucât Jennifer Aniston a fost prima invitată a lui DeGeneres atunci când emisiunea a debutat în 2003.

„Oh, unde se duc 19 ani? Nu înțeleg” a întrebat Aniston, care a apărut în emisiune de 20 de ori.

Jennifer Aniston știe cât de emoționante pot fi aceste finaluri de seriale, iar Ellen DeGeneres a întrebat-o cum a reacționat la sfârșitul serialului Friends după 10 ani de difuzare. Actrița a vorbit despre acea perioadă din viața ei, în care a atins faima la un nivel la care nici nu s-ar fi așteptat. Cu toate acestea, Aniston a făcut și o ironie referitoare la acea perioadă, când a divorțat de actorul Brad Pitt.

„Ei bine, am divorțat și am făcut terapie. Oh! Și apoi am făcut un film numit The Break-Up. M-am cam grăbit spre sfârșit. Mi-am zis: „Știți ceva? Hai să facem din asta un capitol complet nou. Să terminăm totul și să începem de la capăt.” A funcționat grozav.”, a glumit Jennifer Aniston.

Cu toate acestea, Aniston i-a spus lui DeGeneres, care este căsătorită cu Portia de Rossi, să nu-i urmeze exemplul, menționând: „Acum tu și Portia, nu, nu”.

Actrița a rămas în relații bune cu foștii soți

Friends s-a încheiat în 2004, iar Jennifer Aniston și soțul ei de atunci,Brad Pitt, au divorțat în 2005, după aproape cinci ani de căsnicie. Amândoi s-au recăsătorit, dar și aceste relații au ajuns la final. Pitt s-a căsătorit cu Angelina Jolie în 2014, iar ea a depus actele de divorț în 2016 (au fost declarați singuri din punct de vedere legal în 2019).

În ceea ce o privește pe Aniston, aceasta s-a căsătorit cu Justin Theroux în 2015 și și-au anunțat despărțirea în 2018, divorțând ulterior. Cu toate acestea, Aniston a declarat pentru ELLE în 2018 că își consideră căsniciile „foarte reușite”.

„Când s-au încheiat, a fost o alegere făcută pentru că am ales să fim fericiți și, uneori, fericirea nu mai exista în cadrul acelui aranjament”, a spus Aniston.

Vedeta a rămas în relații bune cu ambii foști soți. De când s-au despărțit, Aniston și Theroux au celebrat împreună sărbătorile și și-au făcut urări unul altuia pe Instagram. De asemenea, nimeni nu a uitat momentul în care Jennifer Aniston și Brad Pitt s-au îmbrățișat la SAG Awards 2020.

„Brad și cu mine suntem prieteni”, a spus Aniston într-un episod al emisiunii The Howard Stern Show. „Adică, suntem prieteni și vorbim.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58150720596313