Octombrie 14, 2020
Jennifer Aniston, despre trio cu Jolie și Pitt în cartea sa de memorii
Se pare că Jennifer Aniston își scrie memoriile. Noua carte ar putea spune totul despre triunghiul ei amoros alături de fostul Brad Pitt și Angelina Jolie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O sursă apropiată de actriță, la care face referință click.ro, a dezvăluit că Jennifer lucrează la memoriile sale: „A păstrat jurnale de-a lungul vieții sale de adult. Este doar o chestiune de ea și de reprezentanții ei, care decid momentul potrivit pentru a lansa cartea." În această carte, ea ar putea dezvălui totul despre relația Angelinai Jolie cu Brad Pitt. Zvonurile de la acea vreme spuneau că bruneta i l-a furat pe actor și că Jennifer ar fi aflat din tabloide că cei doi sunt împreună.

Luna trecută, Jennifer a recunoscut că aproape a renunțat la industria cinematografică după ce un singur loc de muncă i-a „stors toată energia”, relatează The Sun.

Actrița a spus: "A fost după un rol pe care după ce l-am terminat mi-am spus:" Ei, asta a fost cu adevărat ceva ... care mi-a stors toată viața din mine. Și nu știu dacă asta mă interesează să fac. " Deși nu a numit proiectul care aproape a făcut-o să părăsească industria, a spus că a avut loc înainte de The Morning Show.

În aceeași perioadă, Jen s-a reîntâlnit și cu fostul ei soț, Brad Pitt, pentru Fast TImes at Ridgemont High. O sursă a declarat pentru Us Weekly: „Toată lumea, inclusiv Brad și Jen, s-au simțit foarte bine citind împreună scenariul Fast Times at Ridgemont High și s-au bucurat să se revadă".



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93270397186279