Ianuarie 28, 2021
Jennifer Aniston are o nouă relaţie? Actriţa îl consolează pe Jason Sudeikis după despărţire
”Jennifer Aniston i-a oferit lui Jason umărul pe care să plângă”. Asta spun apropiații lui Jennifer Aniston și Jason Sudeikis. Cel din urmă s-a despărțit recent de actrița Olivia Wilde, după nouă ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”Jen ştie cum e să ai inima frântă în timp ce marea ta iubire are o relaţie cu altcineva. A vorbit mult cu Jason. Atunci când un prieten suferă, nimeni nu poate înţelege mai bine decât ea. Jen s-a confruntat cu o despărţire urâtă şi ştie cât durează până te vindeci”, spune o sursă. 

Aniston şi Sudeikis se cunosc de ani de zile şi au lucrat împreună la mai multe filme, iar cârcotaşii cred că între cei doi e mai mult decât o simplă prietenie. „Jennifer spune întotdeauna că Jason o face să râdă aşa cum nu poate nimeni altcineva”, a spus un prieten pentru OK! , adăugând că, deşi Sudeikis se concentrează în primul rând pe copii, el are de multă vreme sentimente calde, dar neclare faţă de Aniston.

„Lui Jason i-ar plăcea să iasă împreună”, a adăugat un amic, remarcând că singurul lucru care îl împiedică este gândul că ar putea strica solida lor prietenie. „Mulţi oameni din cercul lor cred că sunt perfecţi unul pentru celălalt. Şi au deja suficiente scene de sărut pentru a se cunoaşte’’.

Jason Sudeikis are doi copii din urma relației cu Olivia Wilde - un băiat, Otis Alexander de 6 ani, şi o fată Daisy Josephine de 4 ani. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.96509480476379