Februarie 12, 2019
Jennifer Aniston a împlinit 50 de ani. Vezi cum și-a sărbătorit aniversarea vedeta!
Una din cele mai ndrăgite actrițe de la Hollywood, Jennifer Aniston a împlinit 50 de ani. Cu prilejul jubileului, vedeta de cinema a făcut o mega petrecere, la care au fost invitați prietenii de suflet ai actriței. Printre invitați se numără și... Brad Pitt.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Aseară, 11 februarie, actirța din serialul "Friends", Jennifer Aniston, și-a celebrat aniversarea. Întregul Hollywood a sărbătorit alături de ea această zi importantă. Vedeta a sărbătorit din plin această zi importantă, invitând la serbare peste 200 de invitați. Evenimentul a avut loc la Sunset Tower, în Los Angeles. Printre celebrii actori care au venit la acest eveniment au fost Kate Hudson, Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon, Sandra Bullock, Demi Moore, Ellen DeGeneres, și desigur, colegele de pe platoul de filmare a serialului "Friends" - Courteney Cox și Lisa Kudrow. 

 

 

De asemenea, la acest eveniment au venit soții Clooney. Katy Perry a venit însoțită de Orlando Bloom, cei doi s-au ținut de mâini întreaga seara.

 

 

Cel mai important oaspete la acest eveniment a fost fostul soț al actriței - Brad Pitt. Acesta a evitat să fie fotografiat. 

Reese Witherspoon s-a distrat de minune, iar spre dimineața, actrița a căzut de pe scări. Spre fericire, ea nu a avut de suferit. Se pare că petrecerea a fost superbă, și toți oaspeții s-au distrat din plin, ceea ce și-a planificat actrița. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 6.8190522193909