Octombrie 20, 2022
Jamie Oliver, despre lupta cu dislexia: Am scris 26 de cărți, dar niciodată fizic un cuvânt
Jamie Oliver le-a vorbit fanilor despre lupta sa „frustrantă” cu dislexia, într-o postare pe Instagram. Celebrul chef, în vârstă de 47 de ani, s-a luptat cu această afecţiune, alături de ADHD, încă din şcoala primară.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-o postare adresată celor 9,2 milioane de urmăritori ai săi, faimosul bucătar a explicat că s-a „împăcat” cu faptul că nu învaţă la fel ca alţii, lăsând în urmă resentimentele faţă de şcoală.

„Pe vremuri, eram foarte frustrat şi resentimentar faţă de şcoală ca instituţie, însă de-a lungul anilor am ajuns să accept faptul că nu învăţ în acelaşi mod ca majoritatea oamenilor nu ca pe un eşec, ci ca pe o oportunitate”, a explicat el,  notează Daily Mail.

Jamie Oliver to present new cooking series Together | Royal Television  Society

„Iată-mă la 46 de ani, am scris 26 de cărţi, (fiind) aparent unul dintre cei mai publicaţi autori de pe planetă? Nu, nu mă dau mare, sunt la fel de şocat ca voi... dar nu am scris niciodată fizic un cuvânt!!! Obişnuiam să-mi scriu cărţile pe un dictafon, iar când mi-am permis să angajez un editor, îi dictam şi aşa lucrez, dar este mai complicat decât atât pentru că sunt uşor de distras, iar ziua mea de lucru trebuie să fie structurată astfel încât să mă menţin învigorat şi să am grijă să nu mă plictisesc = să adorm”, a detaliat vedeta.

Jamie şi-a încheiat postatea explicând că a făcut aceste mărturisiri deoarece mulţi dintre noi nu suntem educaţi pentru a accepta eşecurile.

Jamie Oliver details his struggle with dyslexia | Daily Mail Online

Sursa - peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75073647499084