Noiembrie 29, 2022
Ivana Knoll, ”cea mai sexy suporteră de la Cupa Mondială”, a sfidat Qatar-ul cu o ținută obraznică
Modelul Ivana Knoll, desemnată deja cea mai sexy de la Cupa Mondială, a apărut la meciul Croația - Canada într-o ținută în care își etala atât umerii goi cât și genunchii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Qatar are reguli privind vestimentație... și oricine vizitează această țară este încurajat să le urmeze. Mai mult, site-ul de turism al țării specifică faptul că atât bărbații cât și femeile sunt ”așteptați să arate respect pentru cultura locală prin evitarea purtării hainelor decoltate în public”.

Ivana Knoll wears sexy outfit to World Cup despite Qatar dress code

Așa cum era de așteptat, ținutele Ivanei Knoll nu au fost privite cu ochi buni de localnici, ceea ce nu a împiedicat-o pe femeie să apară la meciuri din ce în ce mai decoltată. 

Croatian Instagram model Ivana Knoll risks breaking Qatar decency laws &  causing huge offence for wearing racy World Cup outfits | Goal.com

Nu numai că a etalat o rochie extrem de scurtă și decoltată la meciul Croația - Canada 4-1 dar, în plus, a postat fotografiile pe rețelele sociale și a stârnit un nou val de critici, chiar dacă a adunat și peste 80.000 de aprecieri în câteva ore.

”Sunt surprins că nu ești deja la închisoare”, ”De ce nu vrei să respecți regulile?”, ”E rușinos modul în care te afișezi” sau ”La următorul meci nu o să te mai vedem. O să fii arestată” au fost doar câteva dintre reacțiile arabilor, în timp ce restul lumii a susținut-o pe frumoasa fană.

Sexy Croatia Fan Ivana Knoll Fashion Protests Against Qatar Laws

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2084875106812