Octombrie 25, 2021
Iuliana Beregoi lansează "Gucci și Prada", însă piesa NU este dedicată brandurilor de lux!
Iuliana Beregoi revine cu un nou single în atenția Generației Z – “Gucci și Prada”, însă nu trebuie să ne lăsăm înșelați de titlu.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Noua piesă a artistei este despre a ne regăsi pe noi înșine, punând deoparte lucrurile materiale. Iuliana prezintă un mesaj puternic colegilor ei de generație care se pot simți compleșiți de lucrurile pe care le au sau nu.

“Eu chiar cred că dincolo de branduri, bani și lucruri materiale, contează cel mai mult oamenii, iubirea, prietenia și încrederea. Suntem o generație frumoasă și trebuie să ne iubim așa cum suntem, să avem încrerere în noi și să luptăm pentru visurile noastre. Ăsta e mesajul pe care vreau să-l transmit prin piesa mea fanilor, dar și celor care mă descoperă acum”, a declarat Beregoi.

Versurile și muzica au fost compuse de către Alexandra Ruge și Cătălin Dascălu.

“Gucci și Prada” este a treia co-producție Mixton Music și Global Records. Iuliana a mai lansat în același mod piesele “Cum sună liniștea” si  “Ne iubim”. “Cum sună liniștea” a strâns 18M vizulizări pe YouTube, iar “Ne iubim” 9M vizulizări. Ambele piese au fost hit-uri ce au urcat în TOP 10 Media Forrest.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1439168453217