Octombrie 12, 2020
Iuliana Beregoi, în culmea fericirii. A avut o surpriză de milioane
Tânăra interpretă, cea care inspiră generația Z, a avut parte de o surpriză de proporții. Familia ei, împreună cu gașca de prieteni i-au organizat o petrecere, de care nu a avut nici cea mai mică bănuială.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În weekendul, care tocmai a trecut, Iuliana a reușit să atingă pragul de 1 milion de urmăritori pe Instagram. Cu această ocazie, părinții și prietenii i-au organizat o petrecere-surpriză la un restaurant din zona Complexului Turistic Orheiul Vechi. 

Până la intrarea Iulianei în local, au fost aduse și montate pe pereți mai multe baloane. În momentul în care tânăra interpretă a deschis ușa, toți erau pregătiți și au început să-i cânte la mulți ani, urându-i astfel ca numărul urmăritorilor săi să mai crească cu, cel puțin, un milion.

Surprizele însă nu s-au oprit aici. Prietenii i-au pregătit și o diplomă Iulianei, pusă în ramă, în care era menționat numele ei, captură cu profilul său de Instagram și mențiunea ”1.000.000 followers”. 

Iuliana Beregoi este idolul a numeroși adolescenți din țara noastră, dar și din România, unde este la fel de cunoscută și așteptată la concerte. De mai bine de o lună, în mințile multora se aude ”Cum sună liniștea”, piesă care a adunat pe Youtube aproape 4 milioane de vizualizări. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63561344146729