Mai 22, 2019
Iubita lui Ronaldo într-o ținută extrem de sexy pe covorul roșu de la Cannes

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iubita lui Ronaldo arată fenomenal. Are 25 de ani și are un corp de invidiat. Modelul, care l-a vrăjit pe faimosul fotbalist portughez, a venit la premiera filmului "Once Upon a Time In Hollywood", care a avut loc în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, într-o ținută uluitoare.

 

 

Tânăra mămică a purtat o ținută excepțională, all black, care i-a scos în evidență părțile picante ale corpului. Decolteu provocator, rochie mulată, coafură simplă, dar atât de elegantă, și încălțările de-un rafinament nemaipomenit - Georgina Rodriguez a arătat ca o adevărată divă de la Hollywood. A pășit pe covorul roșu atât de încrezută, atât de feminină, toate privirile erau țintite asupra ei. Iubita lui Ronaldo a purtat un ruj de culoarea roșu aprins pe buze și s-a simțit pe covorul roșu ca peștele în apă!

 

 

Amintim că, Georgina Rodriguez este iubita fotbalistului cu renume mondial, Cristiano Ronaldo. Ea i-a născut lui Ronaldo o fetiță, în iarna anului 2017. Cei doi au o relație de doi ani și sunt extrem de fericiți împreună. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2188260555267