Aprilie 19, 2022
Iubirile neîmplinite ale Rihannei! Leonardo di Caprio și miliardarul Hassan Jameel în lista amoroasă
Rihanna și-a găsit liniștea alături de A$AP Rocky, iar cei doi vor avea un copil împreună, însă a artista a avut o serie de iubiri eșuate, iar cea mai dramatică relație a fost cu artistul Chris Brown între anii 2008 şi 2009, când s-au despărţit după ce artistul a bătut-o.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rihanna pare că și-a găsit jumătatea în persoana lui A$AP Rocky, iar cuplul a anunțat acum câteva luni că vor avea un copil. În plan sentimental, Rihanna nu a avut întotdeauna noroc, iar ca mărturie stau relațiile eșuate cu mai mulți bărbați celebri. 

Chris Brown

Chris Brown și Rihanna s-au cunoscut în 2005, pe când erau doi tineri artiști pe scena muzicală din SUA. Cu toate acestea, nu au început să se întâlnească până în 2007.

În februarie 2009, cuplul a avut o despărțire cu scandal, când a ieșit la iveală, că Brown a agresat-o fizic pe Rihanna în drum spre casă de la o petrecere. Cântărețul și-a recunoscut vina în fața judecătorilor, în martie 2015.

Rihanna și Chris Brown s-au împăcat în ciuda ordinului de restricţie impus în 2011 şi în 2013 s-au despărţit definitiv.

Matt Kemp

După prima ei despărțire de Brown, Rihanna a început să se întâlnească cu jucătorul profesionist de baseball Matt Kemp. Zvonurile au început să apară, după ce Rihanna și Matt aub fost zăriți împreună, în noaptea de Revelion în 2009 și apoi au plecat împreună într-o călătorie în Mexic la începutul lui 2010.

Karim Benzema

Rihanna a început să se întâlnească apoi cu un alt sportiv, fotbalistul Karim Benzema. Se pare că ea l-a întâlnit pe jucătorul lui Real Madrid la un club de noapte, iar perechea a fost fotografiată mai târziu petrecând împreună la un restaurant din New York, în iunie 2015.

Leonardo di Caprio

În ianuarie 2016, Rihanna și Leonardo Dicaprio au fost văzuți sărutându-se într-un club de noapte din Paris, deși surse apropiate vedetelor au insistat la acea vreme că sunt „doar prieteni”.

Rihanna și Leonardo di Caprio au alimentat apoi zvonurile unei relații, când au petrecut împreună la festivalul Coachella, în aprilie.

Drake

Tot în 2016, Rihanna și Drake au generat zvonuri despre o relație atunci când au colaborat la piese precum „Work” și „Take Care”,

Rapperul „Hotline Bling” și-a confirmat dragostea la MTV Video Music Awards în luna august, când a spus în timpul unui discurs emoționant că este înfrăgostit de Rihanna de la 22 de ani.

Cu toate acestea, până în iunie 2018, Rihanna a spus pentru Vogue că ea și Drake nu mai au o prietenie, dar „nu sunt nici inamici”.

Hassan Jameel

În iunie 2017, Rihanna a fost văzută alături de omul de afaceri saudit Hassan Jameel, în timp ce se afla în vacanță în Spania. Surse din anturajul celor doi au declarat la acea vreme: „Această relație este autentică. Rihanna le-a spus prietenilor că este îndrăgostită de el și pare absolut fericită. Au petrecut mult timp împreună departe de privirile indiscrete și sunt foarte serioși în privința unui viitor împreună. Se bucură cu adevărat de compania celuilalt.

Sursa: click.ro

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89087772369385