August 24, 2021
Iubire pe franțuzește. De ziua ei, Irina Rimes, i-a făcut o declarație iubitului ei
Interpreta irina Rimes a împlinit zilele trecute 30 de ani. Cu această ocazie i-a strâns la balconul apartamentului său din București pe cei mai apropiați prieteni. Au mers să o felicite și familia ei din satul Izvoare, Florești. Nu a putut lipsi nici iubitul său francez, David.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ei și aici ne mai oprim un pic. Irina a încărcat mai multe poze și filmulețe cu petrecerea dată de ziua ei. O postare a aparte i-a dedicat-o iubitului, iar la descrierea fișierelor media a lăsat o declarație de dragostei extrem de sensibilă. 

”Mă bucur că am găsit, în sfârșit, pe cineva care să privească în aceeași direcție cu mine. Joyeux anniversaire, mon doudou. Je t’aime!”, a scris Irina. Ceea ce nu știm noi este că în aceeași perioadă cei doi îndrăgostiți o fi marcând vreo aniversare a relației. Același mesaj, Irina l-a scris și în franceză, să fie și pe limba lui David. 

David a revenit în România zilele trecute, iar la ultima prestație a Irinei de le Electric Castle, el i-a oferit tot sprijinul din culise. În vara acestui an, cei doi și-au petrecut vacanța pe Costa de Azur. Au vizitat împreună și părinții interpretei, în nordul Republicii Moldova. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86449861526489