August 09, 2022
Iubire nevinovată, iubire pe ascuns! Cum s-au filmat Iuliana Beregoi și Ceanu
Iuliana Beregoi, artista preferată a tinerilor moldoveni și români, a împlinit de curând 18 ani, motiv pentru care acum are acces la cele mai tari evenimente din România. Și cum în ultimele zile Cluj-Napoca a fost capitala distracției din România, nici frumoasa cântăreață nu putea să lipsească de la evenimentul momentului, UNTOLD.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ei bine, însă, ea nu a mers singură acolo, ci alături de Ceanu, cel despre care Eva Măruță a spus că ar fi iubitul Iulianei. Îmbrăcată foarte sexy, cu o pereche de pantaloni scurți cu aplicații strălucitoare, o bustieră și o cămasă supradimensionată, până la talie, ea a început să se filmeze în timp ce cânta și dansa cu Ceanu pe o melodie care face furori pe Tik Tok!

Nici tânărul nu s-a lăsat mai prejos la capitolul vestimentație, ba chiar putem spune că s-au asortat! Vloggerul a optat pentru o cămașă oversized, însă a ales să nu poarte și tricou, o pereche de pantaloni negri și, evident, ochelari de soare. Cei doi și-au aruncat priviri peste priviri în filmarea cu pricina și, chiar dacă nu au confirmat faptul că au o relație, fanii sunt din ce în ce mai siguri că între ei există ceva mai mult decât o prietenie.

iuliana beregoi ceanu PNG

Iuliana Beregoi, mai fericită ca niciodată alături de Ceanu

Cei doi au cântat și s-au simțit bine, zâmbeau ori de câte ori se priveau, iar internauții au descoperit imediat faptul că tinerii au o chimie uluitoare! Postarea a strâns aproape 18.000 de aprecieri în mai puțin de o zi de la publicare și sute de comentarii!

VEZI VIDEO AICI

„Sincer, mai aveau puțin și se pupau”, „Sunteți cei mai frumoși împreună”, „Eu zic să nu vă mai ascundeți relația că toată lumea și-a dat seama că sunteți împreună”, „Nu că deja v-ați dat de gol”, „Vă potriviți indiferent că sunteți prieteni”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de fani.

Iuliana Beregoi este foarte discretă la capitolul viață personală și rareori vorbește despre subiecte private, pe rețelele sale de socializare, acolo unde este foarte prezentă. Cu toate acestea, în urmă cu doar câteva zile, în vizită la familia Măruță cu care este prietenă, Iuliana a fost dată de gol de mezina prezentatorului de la PRO TV. Atunci, eva spunea că artista și Ceanu sunt împreună și chiar a insistat cu această idee.

„Iuliana și Ceanu sunt un cuplu! E foarte adevărat”, a spus Eva.

Ceanu, vizibil surprins de afirmațiile fetiței, a transmis: „Hai să schimbăm subiectul. Eva, când va crește, îi va lua emisiunea lui Cătălin”, însă zvonurile nu au fost confirmate sau infirmate până în acest moment.

Iuliana Beregoi a dat o petrecere fastuoasă de ziua sa! S-a aflat cine este  tânărul care vrea să îi fure inima tinerei interprete | Unica.md 

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72316193580627