Ianuarie 29, 2018
Îți cade părul? Folosește tratamentul cu ou! Top 5 metode
Când suferă podoaba ta capilară, suferi și tu, căci cui îi este plăcut să vadă că părul își rărește consistența? Există numeroase posibilități de a combate căderea părului. Pentru a stopa căderea lui e suficient să deschizi frigiderul, pentru că acolo este magicul ou, care ajută ca părul tău să-și recapete strălucirea, și volumul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Masca cu ou

Se bat două ouă, și se aplică pe scalpul părului, până la vârfuri. Se ține timp de 30 de minute, și se spală cu un șampon delicat. 

 

Mască de ou și lămâie

Această mască este benefică pentru scalpul capului, lămâia îndepărtând celulele moarte care se acumulează pe pielea capului. Pentru a utiliza o astfel de mască este nevoie de două ouă și două linguri de zeamă de lămâie. Aplicând masca, trebuie masat scalpul capului, și de întins substanța pe toată lungimea părului. Substața se lasă pe 45 de minute și se clătește cu apă caldă.

 

 

Mască cu ou și ulei de măsline

Pentru o piele sănătoasă a capului, e necesară vitamina E, iar această vitamină e prezentă în uleiul de măsline. Două linguri de ulei de măsline și un ou, se masează pe scalp și pe lungimea părului. Se lasă timp de 15 minute, apoi se spală folosind șamponul obișnuit.

 

Mască cu iaurt și ou

Pentru a elibera de impurități rădăcinile părului, se utilizează iaurt, căci el conține acid lactic. Pentru a face masca pentru păr, se amestecă două linguri de iaurt cu un ou, și mai apoi se aplică pe păr. Masca trebuie ținută timp de 30 de minute, după care se spală cu apă călduță și șampon obișnuit. 

 

 

Mască cu gălbenuș de ou și ulei de cocos

Pentru hidratarea părului este foarte benefic uleiul de cocos în combinație cu gălbenușul de ou. De asemenea acest amestec ajută la combaterea mătreții. Pentru a prepara masca este necesară o lingură ulei de cocos și un gălbenuș de ou. Masca se aplică pe 30 de minute, pe scalp și pe păr. 

P.S. Dacă părul tău este lung, poți dubla cantitățile. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4564175605774