Iulie 13, 2022
Isterie la majoratul Iulianei Beregoi! A ieșit direct din tort!
Iuliana Beregoi și-a sărbătorit majoratul pe scenă, cum îi stă bine unei dive! Artista a împlinit 18 ani și și-a sărbătorit ziua de naștere alături de mii de fani, care au venit să o felicite și să se distreze împreună cu ea la Arenele Romane din București.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ca întotdeauna, artista a fost la înălțime. Iuliana Beregoi și-a surprins fanii printr-o ieșire surpriză pe scenă dintr-un tort imens, făcut special cu chipul ei. Iuliana a împărțit tortul de sărbătoare cu spectatorii săi, veniți în număr impresionant la Arenele Romane.

Istorie la majoratul Iulianei Beregoi! A iesit direct din tort - FOTO

Istorie la majoratul Iulianei Beregoi! A iesit direct din tort - FOTO

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane şi persoane în picioare 

Ar putea fi o imagine cu 8 persoane, persoane în picioare şi interior

Iuliana a cântat cele mai bune piese din repertoriul său și a avut și invitați surpriză. Show-ul idolului Generației Z a fost peste așteptări. Artista cu peste un milion de fani pe rețelele de socializare a avut emoții mari la majorat!

Ar putea fi o imagine cu 11 persoane, persoane în picioare şi interior 

Ar putea fi o imagine cu 9 persoane, persoane în picioare şi interior 

Ar putea fi o imagine cu 7 persoane, persoane în picioare, interior şi text care spune „SWEET”

Oare pot să descriu cu cuvine cât de mult vă iubesc? A fost magic. Voi ați fost magici. De 6 ani îmi dăruiți iubirea voastră, iar eu încerc să vă întorc toată dragostea asta prin concertele mele, prin muzica mea și prin tot ceea ce fac pentru voi.

Am avut cel mai frumos majorat, mai frumos decât am visat vreodată, datorită VOUĂ! Sunteți în inima mea. Vă iubesc enorm și VĂ MULȚUMESC!”, a declarat Iuliana Beregoi, încântată de eveniment.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioare 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioare

Printre invitații speciali ai Iulianei s-au numărat Dorian Popa, Mario Fresh, dar și sora ei, Ana Beregoi, Cezar Alexa sau Mihai Ungureanu.

Dorian Popa și Mario Fresh au urcat pe scenă alături de Iuliana Beregoi, momente la care fanii au rămas extrem de încântați și au afirmat că atmosfera la concert a fost una de vis.

Pe scenă la Next Star, la doar 10 ani!

Iuliana Beregoi și-a făcut a debutul pe scenă la doar 10 ani, atunci când a participat la show-ul „Next Star”. La 14 ani, tânăra fenomen din Republica Moldova a reușit performanța de a susține primul ei concert la Sala Palatului.

Iuliana Beregoi este cunoscută drept vocea Generaţiei Z și are peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube, la piesele lansate de ea, încă de când avea doar 12 ani.

Artista s-a remarcat ca eroina principală în serialul online "Lara", care a înregistrat cifre record de audienţă.

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9309253692627