Noiembrie 10, 2022
Irina Shayk se-ntoarce la cel mai constant bărbat din viața sa, chiar dacă e fan ”băieții răi”
Frumoasa rusoaică face ce face și tot lângă tatăl copilului său se întoarce. La Bradley Cooper, băiatul bun de la Hollywood.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lăsând la o parte că este și foarte chipeș, ne întrebăm de ce s-a despărțit de el, când are atâtea calități și se înțeleg atât de bine.

În martie 2017 au devenit părinții adorabilei fetițe Lea de Seine Shayk Cooper, dar relația lor s-a alterat rapid în doi ani, ajungând ca-n 2019 să atârne de un fir de ață.

Acum, mult mai maturi și după doi ani grei de pandemie, pe Irina Shayk o trage ața iarăși la înțelegătorul Bradley, un actor carismatic ce pare că a găsit elixirul tinereții, că nu-și arată deloc cei 47 de ani.

Irina Shayk și Bradley Cooper

Modelul de 36 de ani a cochetat mereu cu ”băieții răi”, nu putem uita intensa relație de scurtă durată cu cel mai răi dintre răi: inegalabilul Kanye West.

Însă zvonurile se întețesc cum că Irina ar cam vrea înapoi la Bradley. Și așa se văd des, căci o cresc împreună pe Lea și fac o treabă extraordinară.

Chiar luni au fost văzuți iarăși împreună, într-o plimbare romantică prin New York, alături de cei doi câini ai actorului.

Ce gest a alimentat și mai mult presupusa lor împăcare? La un anumit moment, Irina Shayk efectiv nu s-a mai putut abține și l-a strâns pe Bradley Cooper de fese.

Irina Shayk și Bradley Cooper

O prietenă a modelului a dezvăluit marți revistei People că ea și-ar dori să se împace. ”Au fost singuri amândoi prea mult timp. De aceea, au început să iasă din nou.”

Sursa secretă a mărturisit că Irina Shayk este foarte încântată de posibilitatea unei împăcări și că ”îl iubește foarte mult”.

Aparent, Irina Shayk nu l-a uitat niciodată și a fost foarte bucuroasă că se înțeleg atât de bine să-și crească împreună fiica.

Irina Shayk și Bradley Cooper

Apropiata rusoaicei a mai spus că Irina îl consideră pe Bradley Cooper un tată minunat. Potrivit PageSix în septembrie, cei doi cochetau cu gândul să mai facă împreună un copil.

Irina Shayk și Bradley Cooper



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56543493270874