August 11, 2022
Irina Shayk, pozată din toate unghiurile la plajă în Ibiza. Cum arată în costum de baie
Irina Shayk este fără îndoială una dintre cele mai frumoase femei din lume. Chipul de păpușă, picioarele tonifiate și silueta desăvârșită au transformat-o într-unul dintre cele mai căutate modele din lume. Dacă pe podium este îmbrăcată, machiată și coafată de profesioniști, în timpul liber, când merge la plajă, uită de toate acestea și pune distracția pe primul loc.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

irina shayk

Zilele acestea, rusoaica se distrează alături de o gașcă mare de prieteni în Ibiza, iar bagajul ei de vacanță pare format numai din costume de baie, căci s-a afișat în mai multe modele colorate sau imprimate. Aceasta și-a etalat corpul perfect, a stat la soare, a înotat și a făcut poze la apus alături de prietenii ei.

irina shayk

Într-un interviu recent pentru Harper's Bazaar, rusoaica a vorbit despre cariera sa de model și a oferit câteva sfaturi cu privire la încrederea în sine. "Trebuie să înveți să te iubești și să fii confortabil în propria piele. Dacă te iubești cu adevărat pentru ceea ce ești, cred că poți face orice", a declarat supermodelul în vârstă de 36 de ani. 

rina Shayk a vorbit despre începuturile sale în modeling

Într-un interviu oferit pentru British Vogue la începutul acestui an, Irina Shayk a vorbit despre începuturile sale în industria de modeling. Aceasta avea doar 19 ani când a plecat la Paris pentru o campanie. "Stăteam într-un apartament cu încă opt modele și împărțeam două băi. Cu toate astea, a fost cea mai frumoasă perioadă pe care am trăit-o vreodată", a declarat Irina. 

Irina Shayk a mărturisit că a rămas fidelă principiilor sale și nu a respectat standardele societății, care spuneau că trebuie să piardă mult în greutate pentru a fi model. "Nu am simțit presiunea să slăbesc sau să-mi vopsesc părul. Cred că industria se schimbă în bine", a mai spus rusoaica. 

Sursa - peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89975094795227