Noiembrie 03, 2022
Irina Shayk poartă cizme create de un designer moldovean
Irina Shayk este cunoscută pentru gusturile sale neobișnuite ce ține de haine și îmbrăcăminte. De această dată modelul a fost surprinsă la plimbare cu fiica ei purtând o pereche de cizme semnate by Fidan Novruzova, designer din Moldova.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pentru plimbare modelul în vârstă de 36 de ani a ales să poarte un look total black formată dintr-o maletă, șorți scurți, un trench, o geantă de tip sport și o pereche de cizme create de designerul moldovean Fidan Novruzova.

Designer-ul moldovean este îndrăgită și de alte vedete americane cum ar fi Bella Hadid care a purtat de nenumărate ori articole vestimentare create de moldoveancă.

Fidan Novruzova designerul de haine pentru femei de naționalitate azeră dar care s-a născut și locuiește în Chișinău și-a lansat eticheta omonimă în octombrie 2020, la scurt timp după ce a absolvit programul BA de design și marketing vestimentar al Central Saint Martins. După prezentarea colecției sale pentru absolvenți, designerul în plină dezvoltare a primit imediat un val de interes pentru munca ei, atrăgând o atenție deosebită pentru încălțămintea ei distinctă – cizme groase, cu vârfuri șifonate și mulași în culori bogate ombre – care au apărut rapid pe Instagram. După care și pe picioarele a numeroși artiști emeriți și vedete. Designerul s-a întors în Moldova pentru a-și construi brandul și în prezent lucrează din greu la următoarea sa colecție pentru primăvara/vara 2023.

Sursa - shok.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 6.3441524505615