Ianuarie 17, 2023
Irina Rimes și iubitul ei, departe de lume! Unde au fugit în vacanță
Celebra cântăreață Irina Rimes a ales o destinație de vacanță rar întâlnită pentru o artistă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ea se află în Nuka Hiva, o insulă din mijlocul Oceanului Pacific, la care se ajunge destul de greu

First day at Nuku Hiva

Nu știu dacă am ales cele mai bune poze, recunosc, nu m-am chinuit prea mult… postez asta repede și ma întorc la langustina mea care se răcește pe masa…, a scris aceasta pe pagina ei de Instagram. 

 Irina este însoțită de iubitul ei, francezul David Goldcher.

 

Irina Rimes (născută Irina Rîmeș; n. 22 august 1991, Izvoare, raionul Florești, RSS Moldovenească, URSS) este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova, care în prezent activează și locuiește în București.

Irina Rimes a devenit cunoscută în Republica Moldova după ce a participat în 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns până în finală.

Ulterior ea s-a mutat în România, unde a încercat să se afirme sub pseudonimul Irra, însă acest proiect nu a avut succes.În 2016 și-a relansat cariera cu piesa „Visele”, care a ocupat locul 1 în clasamentele radio din România. Aceasta a fost urmată de alte hituri precum „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Bolnavi amândoi”, „Nu știi tu să fii bărbat” sau „POEM”, care au transformat-o pe Irina Rimes într-una dintre cele mai de succes cântărețe din România, cu peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Ea a lansat patru albume de studio în calitate de cântăreață: Despre el (2017), Cosmos (2018), Pastila (2020) și Acasă (2022), dar a și compus numeroase cântece pentru alte artiste, printre acestea numărându-se Andra, Inna, Alina Eremia, Raluka sau Antonia.

Începând cu 2018 este unul dintre cei patru antrenori ai emisiunii Vocea României. În 2019 revista Forbes România a inclus-o în topul celor mai de succes tineri din generația „sub 30 de ani”.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66633224487305