Septembrie 15, 2020
Irina Rimes, despre greutăţile de la începutul carierei sale
Nimeni nu se naşte vedetă, iar pentru a fi cunoscut e nevoie de multă muncă. Irina Rimes a recunoscut că la începutul carierei sale s-a confruntat cu mari probleme financiare. Trăia doar cu 30 de lei româneşti în buzunar, echivalentul a 122 de lei moldoveneşti. Cu toate acestea, se simţea fericită şi nu s-a plâns niciodată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Mă bucur de lucrurile mici la fel cum mă bucur de lucrurile mari. Eram fericită şi atunci, sunt şi acum. N-am perioade negre de care să-mi aduc aminte şi să zic: „Vai, ce bine că am ieşit de acolo. Înainte de „Visele nu eram OK financiar, aveam cam 30 de lei în buzunar de cheltuit zilnic. Mergeam cu Andi (n.r. – Bănică), soţul meu, într-un magazin mare, unde totul e mai ieftin, căutam cele mai ieftine chestii şi umpleam trei pungi cu chipsuri şi tot felul de dulciuri'a povestit Irina Rimes pe adevarul.ro 

Vedeta nu conducea mașini scumpe, iar la acea vreme nu putea decât să viseze la celebritate, fără să-și imagineze ce-i va pregăti viitorul.

„Aveam un Matiz ruginit şi mergeam cu el la Chişinău, la munte, peste tot. Săraca maşină, mai mult de 60 de kilometri pe oră nu ducea, dar noi eram fericiţi în ea. Ţin minte cum mergeam noaptea şi ascultam concerte; la Radio România Actualităţi era o emisiune de la 2.00 la 3.00, în care se vorbea despre Bruce Springsteen, Madonna, Sting", a mai spus Irina. 

Interpreta a recunoscut că nici nu visa să susţină concerte în toată România şi, mai ales, să fie jurat la concursul de talente "Vocea României". 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63839387893677