Aprilie 01, 2019
(POZE) Irina Rimes a făcut un show de excepție la Balul de Primăvară AQUARELLE 2019!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Am așteptat-o cu toții pe interpreta autohtonă Irina Rimes să evolueze pe scena Palatului Național "Nicolae Sulac," în cadrul Balului de Primăvară AQUARELLE 2019. Am fost cu ochii pe ea, am primit plăcere de la evoluția ei scenică. Atât de simplă, atât de energică și atât de talentată! Irina Rimes a fost excepțională, prestația ei a fost incendiară. Să vedem câteva poze de la evoluția Irinei Rimes. 

 

 

 

 

În cadrul recitalului Irina Rimes a cântat cele mai tari piese de pe albumul Cosmos, printre ele se numără "Ce s-a întâmplat cu noi", "Cel mai bun prieten", "Beau", "Cosmos", "Nu știi tu să fii bărbat", "Bolnavi amândoi", și piesa care a remarcat-o pe Irina Rimes, "Visele"

 

 

Publicul a fost primitor, s-au distrat și au cântat împreună cu Irina Rimes. Atmosfera a fost încingătoare și piesele Irinei au fost pe placul publicului. Evoluția Irinei Rimes i-a surprins plăcut pe toți invitații, dat fiind faptul că interpreta cu rădăcini basarabene, a fost foarte pozitivă, iar show-ul acesteia a fost incredibil. 

 

 

PARTENER GENERAL:

 

PARTENERI:



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67157602310181