Decembrie 09, 2016
Irina Cernous: «Voiam să conduc o afacere frumoasă, să-i ofer clientului un produs neobișnuit»
Este adevărat faptul că dacă îți place lucrul pe care îl faci, atunci totul decurge excelent. Eroina noastră, Irina Cernous, și-a deschis o afacere la sfârșitul anilor '90 pe care a transformat-o în ceva cu adevărat frumos și elegant.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fiecare dintre noi, probabil, a fost la Lux Lingerie. În acest interviu veți afla mai multe despre produsele Lux Lingerie, despre tendințe și despre cele mai frumoase cadouri pentru femei.


Aveți deja 20 de ani de activitate. Cum a apărut ideea de a deschide un magazin de lenjerie intimă?

Voiam să conduc o afacere frumoasă, să-i ofer clientului un produs neobișnuit. În anul 1996 era greu să faci rost de lenjerie frumoasă și deosebită. De aici și a pornit ideea să deschid un magazin de lenjerie intimă pentru ocazii mai speciale. Atât la serviciu, cât și în viața personală, sunt o perfecționistă! Desigur că asta a influențat și cursul afacerilor. Brandul există din momentul deschiderii primului magazin și denumirea acestuia vorbește de la sine. Desigur că am întâmpinat și greutăți, mai ales atunci când au apărut alți antreprenori care se ocupau cu vânzarea lenjeriilor intime la un preț mai accesibil pe vremurile de atunci, dar știam că trebuie să mențin direcția și asta a fost cea mai corectă decizie.
 

Ce anume v-a ajutat să vă dezvoltați afacerea?

În primul rând, firea mea. Sunt o persoană echilibrată și liniștită. Nu mă panichez și nu mă enervez. Nu am parte de crize nervoase care sunt capabile să scoată pe cineva din sărite. Acționez mereu conform planului și fiecare problemă care apare, o rezolv calm bazându-mă pe cugetul curat. Cred că ceea ce m-a făcut să-mi dezvolt afacerea corect este faptul că mie îmi place ceea ce fac. Sunt sigură că mă aflu acolo unde trebuie și după atâția ani, mie încă mi se pare interesant ceea cu ce mă ocup. (Zâmbește.)


Cum arată acum rețeaua Lux Lingerie?

În diferite perioade numărul magazinelor se schimbă. Acum activează 4 buticuri în diferite centre comerciale din capitală. Produsele sunt de calitate superioară, pentru că noi lucrăm cu producători renumiți din Franța, Italia, Polonia și Turcia. În sortiment găsiți lenjerie intimă pentru femei de toate vârstele. Iar colectivul nostru este unul rezistent. Consultanții noștri se eliberează de la muncă doar atunci când ies în concediu de maternitate și apoi se întorc, ceea ce demonstrează faptul că la Lux Lingerie este într-adevăr plăcut să lucrezi. (Zâmbește.)

Continuarea interviului o puteți citi în revista AQUARELLE din luna decembrie



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88314437866211